2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046669 بازدید | 684535 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو اخرین سونو ۱۰ بود که پنج روز بعدش انتقال دادن

منم آخرین سونو ۹ بود،۵روز بعدش انتقال دادن😍

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
تو اخرین سونو ۱۰ بود که پنج روز بعدش انتقال دادن

منم دوشنبه هفته دیگه وقت سونو  دارم ایشالا زمان انتقال و مشخص می کنه استرس دارم 

من ورقی که از جنین شناس گرفتم فک کنم دیدم جنینام ۴ روزه بودن البته ما یکی انتقال میدیم بعد دکترم گفت جنینات بلاستن نمی دونم من اشتباه دیدم یا دکتر چرا اینو گفت 

اگه ۴روزه باشن تا زمان انتقال میزارن به ۵ روزه برسه یا نه دیگه کلا اینکار و می تونن انجام بدن؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
حق داری واقعا من تسترس گرفتم چه برسه به تو صلوات بفرست اروم باش سعی کم البته 😥😥😥

آره خیلیییی استرس زاست 

واقعا حالم خوب نیست دو دیقه پیش آز دادم تا الان ۳ دفعه رفتم دستشویی

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
بسلامتی شمام استرادیول خودردین؟

آره عزیزم

از روز دوم انتقال،روزی ۴تا استرادیول 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡