2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
یگم من از فردا قرص استرادیلم و می خورم تو این یکی دوهفته چیکار کنم رحمم آماده بشه ؟ یا کار خاصی لازم ...

آب زیاد بخور مخصوصا با داروهات، پیاده روی داشته باش و لوبیا سبز آبپز کن روزی یه کاسه بخور خیلی روی ضخامت تاثیر مثبت داره و گوجه هم همینطور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الان شما ۳ قلو بارداری؟

نه ۱قل

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام.نه عزیزم نگران نباش.تجربه نشون داده فرداش با شدت بیشتری پیداش میشه تهوع 🤕 یه انتراک داده بهت . ...

راضی ام ولی بچم باشه فقط

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
حالش خوبه خوبه خیالت راحت

ممنونم عزیزم

دوستان من حتی تکرر ادرارم قطع شده علاوه بر تهوع و شلی سینه هام

دوستان شما تا چند ماه بعد از پانکچر تاخیر در قاعدگی داشتین؟میشه جواب بدین

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آب زیاد بخور مخصوصا با داروهات، پیاده روی داشته باش و لوبیا سبز آبپز کن روزی یه کاسه بخور خیلی روی ض ...

ااا چه خوب لوبیا سبز بخرم مرسی عزیزمممم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دوستان شما تا چند ماه بعد از پانکچر تاخیر در قاعدگی داشتین؟میشه جواب بدین

با عرض سلام من معروفم تو اینجا درگیری با پریود😂😂.

من بعد پانکچر دکتر ۵تا آمپول پروژسترون داد که بعد ۵ تا ۵ روز بعدش پری شدم 

پری دومم ۱۵ روز تاخیر داشتم و پری دوم  که قرص ال دی خودرم ۷ روز بعد از قطع قرص پری شدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نترس خیلی میترسی فردا برو یه سونو بشو

تاالان خیلی سونو شدم سونوی غربالگریم ۲۰مه