2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
سلام دوستای عزیزم دلم براتون تنگ شد گفتم بیام ی سلامی عرض کنم خدمتتون.امیدوارم هرکی میکرو کرده مثبت ...

سلام عزیزم.خوبی؟باورت میشه امروز صبح که داشتم آماده میشدم برای اداره بت فکر کردم و گفتم ثمین چرا خبری ازش نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از توضیحاتت.پزشکتون کی هست تو بهمن؟

خواهش می کنم. دکتر آل یاسین هست پزشکم بیشتر کلینیک امید هست کمتر توی بیمارستان بهمن عمل های نازایی رو انجام میده ولی چون ارولوژ امید دکتر پویان هست و من بمیرم هم حاضر نیستم همسرم بره زیر دست اون میخوام برم بهمن که ارولوژ دکتر جنتی باشه 

دوستان من حتی تکرر ادرارم قطع شده علاوه بر تهوع و شلی سینه هام

سیمایی جون چرا منفی فکر می کنی؟ از اون وری فکر نمی کنی؟ شاید تکرر ادرار علتش عفونت ادراری بوده عفونت ادراری خودش تهوع میاره الان عفونتت خوب شده تهوعت هم خوب شده. شلی سینه رو هم شاید زیادی رو علامت ها حساس شدی. 

سیمایی جون چرا منفی فکر می کنی؟ از اون وری فکر نمی کنی؟ شاید تکرر ادرار علتش عفونت ادراری بوده عفونت ...

اخه عفونت تازه ازمایش ادرار دادم قرص نخوردم خوب شم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نگران نباش طبیعیه من همین الانم سینه هام شله شله

پاهامم مثل زمان پریودیم بی حسه 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
تو آزمایش عفونت داشتی؟ مایعات زیاد خوردی؟ من یه بار عفونت و تکرر داشتم کم بود دکتر گفت فقط آب زیاد ب ...

جوابش سه شنبه میاد

چیزی نیست عزیزم صبر کن 

الان ازم یه خون تقریبا نه قرمز نه قهوه ای ازم اومد