2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست

سلام دوستای عزیزم دلم براتون تنگ شد گفتم بیام ی سلامی عرض کنم خدمتتون.امیدوارم هرکی میکرو کرده مثبت شده باشه خیلی وقته بیخبرم ازتون  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم باید 8 ساعت Npo باشی، یعنی چیزی از راه دهان نخوری، حتی آب  اما قرص تیروئید رو همون ساعت ...

ممنونم عزیزم دکترم زنگ زد ازش پرسیدم گفتش ک قرصتو بخور

به عمل فکرمیکنم استرس میگیرم از امپول از پاره شدن شکم از همه چی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام دوستای عزیزم دلم براتون تنگ شد گفتم بیام ی سلامی عرض کنم خدمتتون.امیدوارم هرکی میکرو کرده مثبت ...

سلام به روی ماهت عزیزم 

خودت در چه حالی؟ دلمون برات تنگ شده، برنامه ت چیه ان شاء الله؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم دکترم زنگ زد ازش پرسیدم گفتش ک قرصتو بخور به عمل فکرمیکنم استرس میگیرم از امپول از پار ...

استرس نداشته باش، به این فکر کن که قراره نی نی خوشکلت بیاد تو بغلت و تو از نزدیک لمسش کنی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اگر اطلاعات کافی داشته باشم حتماً جواب میدم عزیزم، در خدمتم 

من از قبل بارداری نصف قرص میخوردم برای کم کاری تیروئید که بعد مثبت شدن آزمایش بارداری وقتی دکتر آزمایش های سه ماهه اول رو نوشت دوباره آزمایش تیرویید دادم نرمال بود همچنان نصف قرص ادامه دادم تا الان که هفته 18تموم شده اما آزمایش دادم تیروئیدم شده

4:3  خیلی نگرانم این مقدار برا بچه بده؟ تا سه شنبه که برم دکتر غدد بدجوری نگرانم اوایل بارداری   بود0/878

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سلام دوستای عزیزم دلم براتون تنگ شد گفتم بیام ی سلامی عرض کنم خدمتتون.امیدوارم هرکی میکرو کرده مثبت ...

انشاءالله خودت هم خیلیییییییییییییی زود خبر بارداری تو بدی از ته دل خوشحال میشیم به خدا

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
من از قبل بارداری نصف قرص میخوردم برای کم کاری تیروئید که بعد مثبت شدن آزمایش بارداری وقتی دکتر آزما ...

نه عزیزم اصلاً نگران نباش، منم tsh خودم 1/4بود،به محض اینکه باردار شدم، شد 5/5،قبل از بارداری روزی نصف میخوردم ولی الآن روزی یه دونه فقط جمعه ها نصف میخورم 

کنترل تیروئید قبل از بارداری و توی ماه های اول بارداری خیلی مهمه برای باردار شدن و جلوگیری از سقط، تو حاملگی صددرصد عددش میره بالا ولی با قرص کنترل میشه، هیچ نگران نباش، احتمالاً دوز داروت بیشتر میشه، من خودم هر 45 روز باید آزمایش بدم فعلاً 

نه عزیزم اصلاً نگران نباش، منم tsh خودم 1/4بود،به محض اینکه باردار شدم، شد 5/5،قبل از بارداری روزی ن ...

ممنون عزیزم به سلامتی بغل بگیری یکی دونه ات رو کاش منم 45 روزه میدادم آزمایش رو نه بعد دوماه

ممنون عزیزم به سلامتی بغل بگیری یکی دونه ات رو کاش منم 45 روزه میدادم آزمایش رو نه بعد دوماه

فدات عزیزم 

من بعد از اولین آزمایشم گفت یه ماه دیگه مجدداً آزمایش بده، بعد از یه ماه گفت، 45 روز دیگه، من زیر نظر متخصص داخلی هستم ولی توی شهرمون پزشک حاذقی هستن 

نه عزیزم اصلاً نگران نباش، منم tsh خودم 1/4بود،به محض اینکه باردار شدم، شد 5/5،قبل از بارداری روزی ن ...

عزیزم مال من هفته ۵ بارداری شد ۵.۴ 

دکتر گفت روزی ی قرص

ازمایش اکروزم شد ۰.۱۰

گفت ی شب نصفه بخور ی شب کامل

گفتم خطر ناک نیست گفت نه

شما تجربه ایی دارید؟ 

من گفتم دو شب نصف بخورم ی شب کامل من 

قرصم لووتیروکسین ۱۰۰

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من یکم زایمان کردم  خدا دوتا فرشته کوچولو 😍😍 رو گذاشت تو بغلم خدا نصیب همه ی منتظرا کنه بحق ...

وایییی عزیز دلم مبارکت باشه ای خدا شکرت🌷🌷🌷🌷خوبه بچه داری میخوابن یا نمیتونی زیار بخوابی

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
[QUOTE=121341768]عزیزم، هزارماشاالله😍😍😍 مبارک باشه وای من عااااشق دوقلوام❤❤❤[/QUOTE ممنون عزی ...

عزیزم طزارین شدی و بی حسی بودی یا بیهوشی خوب بود؟ راضی بودیم

نکته ای هست بگی را زایمان؟😙😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فدات عزیزم  من بعد از اولین آزمایشم گفت یه ماه دیگه مجدداً آزمایش بده، بعد از یه ماه گفت، 45 ر ...

من چون همیشه آزمایشم در سطح نرمال بود دیگه متخصص غدد نرفتم بعد بارداری راستی t4در محدوده نرمال هس خدا کمک کنه مشکلی برا بچه پیش نیاد میگن باعث کند ذهنی میشه خدایی نکرده 😢