2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
آره من کامل زدم  پس برای منم رفته دیگه تاثیرش

یه بیبی بزن چون مال من کامل سفید بود 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
فدااات عزیزم. ❤❤❤ الانم بد نیستم فقط سرم و پیشونیم ورم داره خیلی و سردرد دارم اما در کل بخیر گذشت ، ...

مامان لیلا بیشتر مراقب خودت باش 😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما تو پرونده  ای وی افم   روز انتقال نوشتن

contact bleeding  دارد 

معنیش تماس با خونریزی بود تو گوگل

کسی میدونه یعنی چی

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خانما تو پرونده  ای وی افم   روز انتقال نوشتن contact bleeding  دارد  ...

احتمالاً اسپکلوم باعث مقدار کمی خونریزی شده. برای منم اتفاق افتاده بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
احتمالاً اسپکلوم باعث مقدار کمی خونریزی شده. برای منم اتفاق افتاده بود.

خطرناک نیس؟  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
عزیزم منم توو هفته ده هستم،من روزی چهار تا میخورم.همین هفته پیش از دکترم پرسیدم،گفت با همون مقدار قب ...

خیلی نگرانم کرده از هر کسی پرسیدم گفت تا ده هفته باید کم و تموم بشه.میگن باعث نقص جنین میشه

سلام شبتون بخیر من اواخرهفته۱۰هستم دوستان تهوع خیلی داشتم بادمیترون نگه میدارم خودمو اماامروز هیچ تهوعی ندارم خیلی عجیب یهو ازبین رفت بنظرتون مشکلی برای جنینم پیش اومده؟میترسم خیلی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
من با چیزای ترش گاهی خوبم همش هوس چیز ترش میکنم تا لگد نزنن خیالمون راحت نمیشه همش استرس داریم 

منم چیزای ترش هوس میکنم،تقریبا خیلی از شیرینی ها رو دوست ندارم.یعنی فسقلیامون پسرن؟؟؟😉🙃

منم چیزای ترش هوس میکنم،تقریبا خیلی از شیرینی ها رو دوست ندارم.یعنی فسقلیامون پسرن؟؟؟😉🙃

منم کلا شیرینی از چشم افتاده، و دوس دارم انواع و اقسام ترشیجات رو بخورم، نی نی م هم دخمل، به این چیزها نیست بابا

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم حتما حتما از نظر قلب و عروق در درجه اول و بعد معده و تنفس در الویت بعدی بررسی بشن درد قفسه سی ...

نمیاد متاسفانه

ولی فکر کنم از معده ش بوده

چون میگفت میسوزه و به دکتر سنتی گفتم

گفت عرق کاسنی و سرکه انگبین رو قطع کن

تا قطع کردیم گفت بهترم و الانم میگه نمیسوزه

سلام شبتون بخیر من اواخرهفته۱۰هستم دوستان تهوع خیلی داشتم بادمیترون نگه میدارم خودمو اماامروز هیچ ته ...

منم دقیقا امروز کلا تهوعم رفت

خیلی نگرانم

عین چی از صبح خوردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
چه جالب من فکر می کردم این کار اسپرم سازی با سلول های بنیادی هنوز به مراکز ناباروری نرسیده باشه آخه ...

این مورد سلول های بنیادی چند سالی هستش که تو ابن سینا دارن روش تحقیق میکنندگویا الان به نتیجه رسیده که تو برنامه زنده مطرح کردن البته خب حتما باز هم ریسک های خودش را داره.....بله درسته عزیزم منم زیاد تحقیق کردم گویا با این روش دیگه نیازی به ای وی اف نیست و بارداری طبیعی اتفاق میفته البته بعد ازپیوند بافت به بیضه 6ماه زمان نیاز داره تا اسپرم سازی صورت بگیره......ممنون عزیزم من فردا با خانم کبیری تماس میگیرم اگه جواب ندادن دیگه زحمتش باشما اگه شماره همراهشون باشه که باخودشون صحبت کنم یه عالمه سوال دارم.بازم ممنون عزیزم 

😍😍خدایا شکرت
منم دقیقا امروز کلا تهوعم رفت خیلی نگرانم عین چی از صبح خوردم

منم همینطور از بوی تخم مرغ حالم بهم میخورد امروز مثل قبل بارداریم تخم مرغ صبحانه خوردم و همچنین از مرغم بدم اومده بود امروز خوردم چون تهوع ندارم سینه هامم دردناک نیست شل شده

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو