2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
من امروز دو بار بالا اوردم داغون شدم هیچی نمیموند ،شوهرم الویه خرید اورد خوردم فعلا مونده البته دمیت ...

اره منم روزی سه تا دمیترون میخوردم

البته از دیروز بهترم راستش

من کلا بالا نمیرم فقط عوق میزنم

بالا فقط زرداب‌و اسید تلخ معده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره منم روزی سه تا دمیترون میخوردم البته از دیروز بهترم راستش من کلا بالا نمیرم فقط عوق میزنم بال ...

احتمالا چیزی نمیخوری که نمیاد بالا بخوری میاد ،فعلا باید باش مسالمت امیز زندگی کنیم😂یه روز هست یه روز بیشتر یه روز کمتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا چیزی نمیخوری که نمیاد بالا بخوری میاد ،فعلا باید باش مسالمت امیز زندگی کنیم😂یه روز هست یه ر ...

مال من که مثلا امروز قطع شد همش مگفتم حتمن قلبش چیزی شده

دیگه فعلا هی با خودم حرف میزنم میگم نه فلان

نمیدونم

میخورم راستش

نون‌ پنیر عصای دستمه

ولی کلا فقط عوق نمیاد بالا🙈🙈🙈

یعنی علایم بارداری رو داری و پریودت عقب میافته و بتات هم بالا میره اما حتی ساک بارداری هم تشکیل نمیش ...

عزیزم بنظرت بارداری شیمیایی بقایا هم داره یا نه، آخه من آذر ماه دو روز بعد از عقب انداختن بتام شد 104دو روز بعد بازم تکرار کردم شد 157فکر کنم بعد از سه روز لکه بینی داشتم که رفتم آزمایش دادم بتام شد 39بعد تو این مدت هم سونو نرفتم ببینم ساک بارداری تشکیل شده یا نه، ولی بعد از سقط دوبار دکتر فرستاد سونو تو هر دو بارم بهم گفتن بقایا داری باید دفع بشه بهم قرص دادن که پریود شدم ماه بعد مصرف کنم تا دفع بشه، منم از دکتر چیزی نپرسیدم درباره بارداری شیمیایی حالا بنظر شما بارداری شیمیایی هم بقایا داره؟ 

دکترت بهت گفت چند تا دمیترون مجازه؟مهمه ادم سر ساعت بخوره؟

بهم گفت روزی سه تا ۸ساعت

من گاهی روزی سه تا کارمم راه نمیندازه

امروز ولی دوتا همون ۸ساعتی

ولی کلا بهتر شدم