2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
برای خودت تجویز کن هربار که استرسی شدی ده بار بگو خداروشکر من مامان شدم.باور کن نتیجه میگیری. من مط ...

وای من قربون اون احساس شما برممممم

یعنی این رویای ۷ ساله به حقیقت میپونده بلاخره😍

خدا کنه ❤️🙏

باشه عزیزدلم😍

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
لینا جان شما قبل آزمایش لک بینی داشتی؟سه تا بلاست انتقال دادی؟

نه گلم اصلا هيچ لكي نداشتم  تا هفته ٦ كه افتادم به خونريزي به خاطر هماتوم  بله عزيزم ٣تا بلاست 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاطی جان من لکه بینیم قطع نشد که هیچ به خونریزی خفیف تبدیل شد.با اینکه پروژسترونم تزریق میکردم.من به ...

وای خدا کنه خیلی دل بستم بهش 

به قول خودت خودمو مامان میبینم 

ان شالله که اینطور باشه❤️

[QUOTE=121341768]عزیزم، هزارماشاالله😍😍😍 مبارک باشه وای من عااااشق دوقلوام❤❤❤[/QUOTE ممنون عزی ...

قربونت، الهی آمین😅😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من فک میکردم انتقال رو خودشون انجام میدن😐اخه یکی‌رو میشناسم واسه میگرو رفته اونجا اون میگفت

شايد من اطلاعات درست ندارم. آخه اونروز که تو مطب منتظر بودم نرس اونجا به يکي از خانوما گفت دکتر مهرافزا تحت شرايط خاص خودش وارد ميشه

او برایم بهترین ها را میخواهد
همسرت کار بسیار خوبی می کنه بی بی چک نمی خره چیه فقط مایه استرس. عزیزم از دوران مادر بودنت لذت ببر. ...

آره دقیقا باید سرم گرم بشه به این که الان باردارم 

ان شالله صلاح خدا و خواست ما تو یه راستا باشه❤️🙏

عاطی جان انتقال چندمته؟

دوم عزیزم 

پارسال همین موقع پانکچر شدم ۱۴ تا تخمک داشتم جنین یدونه گرید آ‌-ب تشکیل شد اونو انتقال دادم نگرفت سه روزه بود و فرش 

ولی امسال مهر دوباره پانکچر شدم ۲۵ تا تخمک داشتم 

جنین های باکیفیت آ تشکیل شد دکتر گفت بلاست انتقال میدم روز انتقال گفت یدونه بیشتر انتقال نمیدم 

حالا جنین فریز دارم ولی دلم میخاد همین سری بشه 

خیلی امیدوارم❤️

دوم عزیزم  پارسال همین موقع پانکچر شدم ۱۴ تا تخمک داشتم جنین یدونه گرید آ‌-ب تشکیل شد اونو انت ...

عزیزم چرا گفت یدونه بیشتر انتقال نمیدم؟؟من فک میکنم هرچقد زیاد انتقال بده خوبه اخه🤔

انشاالله که میشه😙 راستی چندتا جنینتو رشد دادن برای بلاست؟ منم قراره بلاست انتقال بدم اگه بشن البته

سه تاشو برام بلاست کردن ، یکیشو انتقال دادم دوتاشو دوباره فریز  کردن

سلام،،بچها جایی نیست کمک کنه این ازمایشات ایمنی وانعقادی رو بدیم منظورم از نظر هزینه ست،،تو شهر خودمون رفتم میگه چون یه بارداری داشتی کمکت نمکنن بهشون گفتم اخه چه بارداری که بچه دنیا نیومده  ،،زیر سه ماه سقط شده،میگه فرقی نداره😔😔😔اخه چرا اینهمه هزینها زیاده ازکجا بیارم واقعا سخته،،منم دلم میخام مامان بشم خداااااایا شکرت اینهمه انتظار بس نیست😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوم عزیزم  پارسال همین موقع پانکچر شدم ۱۴ تا تخمک داشتم جنین یدونه گرید آ‌-ب تشکیل شد اونو انت ...

داروی شما چی بود برا تحریک تخمک گذاری؟واینکه قبل پانکچر برا تقویت تخمکات دارویی مصرف کردی؟اصلا مشکل شما چیه؟و کجا انتقال انجام دادی؟

خدایا شکرت