2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم شنیدم دکتر سهیلا عارفی خوبه ولی چون خودم تجربه اش نکردم نمی تونم صددرصد بگم.  

می دونی من ترجیحا یکی رو می خوام که مث دکترآل یاسین هیات علمی باشه و درمانش تا حدی آکادمیک باشه

سلام بچه ها.ویتامین سی برای بعد از انتقال بده؟؟؟؟؟؟؟. 😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اره عزیز میگن نخورید...من پریودم عقب بیفته بخورم زودی میشم قاعده اوره

شما انتقال دادی؟خوردی؟

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
می دونی من ترجیحا یکی رو می خوام که مث دکترآل یاسین هیات علمی باشه و درمانش تا حدی آکادمیک باشه

خب پیش خود دکتر آل یاسین هم بری عالیه اگه بتونی صبوری کنی برای شلوغی مطبش. من چون خیلی موارد دیدم که دکترهای دیگه تشخیص ندادن ولی دکتر آل یاسین با ویزیت اول متوجه مشکل شده. مریض رو الکی نمی بره بیاره همه بررسی های لازم رو میکنه و تکلیف مریض رو زود مشخص می کنه. 

اره عزیز میگن نخورید...من پریودم عقب بیفته بخورم زودی میشم قاعده اوره شما انتقال دادی؟خوردی؟

من قبلش میخوردم.روز پی آر پی هم به دکترم گفتم بخورم گفت ادامه بده.تمام مکملاتو تا آخر بخور.اما من از بعد از انتقال دیگه نخوردم.حالا میگم نکنه قبلیا ضرر داشته باشه.

قرص من ویتامین سی نیست.یه قرص زینک پلاسه یه مقدار کم هم ویتامین سی داره.نگرانم

من قبلش میخوردم.روز پی آر پی هم به دکترم گفتم بخورم گفت ادامه بده.تمام مکملاتو تا آخر بخور.اما من از ...

فکرنکنم اون مشکلی ایجاد کنه عزیزم

نگران نباش

من خود قرص جوشانشو میخورم 

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
شما رشت زندگی‌میکنین؟؟میخوام بدونم برف اومده یا نه چون من از آستارا میام سختمه جاده‌ها برفی باشه خط ...

نه عزیزم فقط سرده هوابرف نیس

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دکتر آل یاسین کدوم مرکزه؟

کلینیک امید 

بیمارستان شریعتی

بیمارستان بهمن 

البته داخل بیمارستان بهمن ویزیت نمی کنن.بیمارستان شریعتی هم دولتیه معطلیش فکر کنم بیشتر باشه و اول دانشجوها می بینن.