2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046518 بازدید | 684519 پست
خدا از دهنت بشنوه ❤️❤️❤️ یعنی میشه😭🙏

عاطی جان من لکه بینیم قطع نشد که هیچ به خونریزی خفیف تبدیل شد.با اینکه پروژسترونم تزریق میکردم.من به این نتیجه رسیدم که اگه با تزریق پروژسترونم همچنان خونریزی داشته باشیم احتمالش خیلی کمه که جنینی مونده باشه که مثبت شیم.وقتی برا شما قطع شده خیلی خوبه.ان شاالله که مثبتی.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یکم زایمان کردم  خدا دوتا فرشته کوچولو 😍😍 رو گذاشت تو بغلم خدا نصیب همه ی منتظرا کنه بحق ...

ای جووونم قدمشون مبارک گل دخترا😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها ترو خدا کمکم کنید 🙏😳😳

امروز زنگ زدم پارسیان گفت. 3تا دکتر داریم شفیقیان. یونسی.. و زارعی گفت خودت باید انتخاب کنی حالا موندم چیکار کنم بابدبختی پول جور کردم تروخدا اگه اطلاع دارید کمکم کنید چیکار کنم کجا برم نتیجه بگیرم منتظرم

درسته پیداشده ولی بی کیفیتن دیگه من که نباید خود ما گول بزنم اونا اگه اسپرمای به درد خوری بودن که خب ...

من تهران هستم سلول درمانی رو ابن سینا انجام نمی دن مرکز سلول درمانی گاندی انجام میدن قول نمیدم ولی اگر تونستم میرم حتما. با شماره ۰۲۱۸۸۱۹۶۵۴۰ خانم کبیری تماس بگیرید کامل راهنمایی می کنن جواب های همسرت هم میگیرن میگن میشه کاری کرد ان شالله هرچند من کماکان به طب سوزنی و دکتر امیرحسین محبوبی اردکان یزد خوشبینترم. موارد بیشتری دیدم که نتیجه گرفتن اگر به یزد نزدیک هستید برید اونجا بهتره. 

بچه ها یه سوال تروخدا بیاین  من هرچی به آزمایش نزدیک میشم استرسم زیاد میشه 😭  به نظرتون ...

همسرت کار بسیار خوبی می کنه بی بی چک نمی خره چیه فقط مایه استرس. عزیزم از دوران مادر بودنت لذت ببر. ان شالله که به حق حضرت زهرا جواب مثبته و مادر شدی اگر یک درصد هم خدا صلاح ندیده بود این بار بشه و منفی بود حداقل چند روز بیشتر این احساس شیرین مادر بودن رو داری. به نظر من که دوران انتقال تا جواب خیلی هم لذت بخش باید باشه بیشتر از استرس داشتن آدم حس بارداری داره. 

خانوما کسي در پروسه ميکرو، تعيين جنسيت کرده؟ از جزييات اين ماجرا کسي اطلاعات داره؟

من انجام ندادم ولی اطلاعات دارم در موردش بپرسید اگه بدونم جواب میدم. معمولا" کسی که برای تعیین جنسیت فقط اقدام می کنه آی وی اف میکنه نه میکرو چون اسپرم مشکلی نداره. تفاوت میکرو در اینه که اسپرم رو مستقیما" تو آزمایشگاه داخل تخمک تزریق می کنن اما آی وی اف اسپرم ها رو در حالت همجواری تخمک قرار می دن تا خودشون لقاح پیدا کنن. کلا مراحل تعیین جنسیت دقیقا" عین آی وی اف هست با این تفاوت که بعد از لقاح داخل آزمایشگاه جنسیت رو مشخص می کنن و فقط جنسیت مورد نظر رو انتقال می دن.