2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
زینبی جان من برا تیروئید دوباره امروز پرسیدم گفتن نه اگه ۲.۵ باشه باید قرص بخوری.هر چند من به حرف او ...

خوب کردی عزیزم 

منم سه سال پیش 2.9 بود

ولی آدم دوست داره محکم کاری کنه و بچه باهوش بالا دوست داره

هنوز وقت زایمان نداده، هفته آینده ویزیت دارم ببینم چی میگه 😖😖😖😖 میترسم زی زی جون

وااای از ترس نگو که من هر چقدر میگذره بیشتر ترس میاد سراغم ولی باز میگم من میتونم

😭😭

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوابوست پیدا کردید؟

حقیقتش دیگه امروز سراغش نرفتم چون دیروز کلی تماس گرفتم و نداشتن و اینکه مرخصی ساعتی گرفتم رفتم دنبال آمپول امروز سرم شلوغ بودش ، یکی از دوستان آدرس یه داروخانه رو برام فرستاد که بهم دوره حالا میخوام اگه بشه شنبه برم دوباره پیگیری کنم 

میگما این ازمایش انعقادی رو کی میدن؟؟همه باید بدن یا نه؟

نه گلم اغلب بعد از سه بار منفی هست مگر موارد خاص و مشکوک یا ناباروري با علت نامشخص اون هم دفعه اول نه 

چون خیلی از مامان ها که طبیعی باردار میشن و تا آخرش هم خوب پیش میره ممکنه هزار جور مشکل ایمنی و انعقادی داشته باشن ولی در بالین مشکلی ایجاد نکنه

ان شاءالله که اينبار با موفقيت طي بشه براتون توکل به خدا ما تلاش ميکنيم بالايي بايد نظر کنه همين

دقیقاً همینطوره خدا باید بخواد ، وگرنه هردکتری پرونده منو میبینی میگه تو باید طبیعی باردار بشی میگم خب نشدم دیگه تا حالا نمیدونم حکمتش چیه ولی کلاً زندگی من همیشه سخت بوده اینم روش

والا به ما میگفتن دو تا تو یک سرنگ و اگر کافی نبود شیاف 400 رو 12 ساعت بعد بذاریم تو برگه مراقبت ها ...

اصلا جای آمپولم همچنان دردناکه.نمیدونم چطوری روزای بعد قراره آمپول بزنم‌.یا فرمایش شمارو انجام میدم یا همون نصف نصف.یه جا خیلی زیاد میشه.

خدایا شکرت  

زینبی جون من با دکترم صحبت کردم گفتم پروژسترون واقعا اذیتم میکنه یعنی جاش کهیر میزنه دیگه قبول کرد که آمپولم بشه یکی، گفت یه آمپول و یه شیاف ولی چرا سریه قبل بعداز انتقال که بهش گفتم حساسیت دادم گفت یه آمپول و دوتا شیاف، یعنی قبل انتقال دوز کمتری میدن؟

@زینبی_بابا    

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من تیکرمو تغییر دادم چون نچرخیده و گفت سزارینی و حدودای ۲۰تا ۲۴ بهم وقت میده انشاللله😷😷😷😷 منم م ...

به سلامتی عزیزم 

ببین منم خیلی بی هوشی رو دوست دارم ولی، باید خیلی تیز و فرز دکتر عمل کنه و بچه رو بیاره بیرون 

چون ممکنه داروی بی هوشی رو جنین هم اثر بذاره، برای همین جز موارد منع بی حسی موضعی، همه کیس بی حسی هستن نه بیهوشی

ان شاالله عزیزم توکل به خدا 😍😍😍

ممنون زینب جان.میخوام فردا همون بیمارستان خودمون آزمایش بدم.آخه شیفتم.زینب جان خونریزی من در حد قهوه‌ای تیره خفیف هستش.یه بارم میپرسم ازت واقعا ممکنه با این وجود مثبت بشم؟آخه چرا با وجود تزریق آمپول خونریزی دارم.

خدایا شکرت  
زینب جان شما پس از انتقال استراحت چجوری کردین؟

عزیزم هیچ استراحتی نداشتم شام اون شب هم گذاشتم 

فقط روز انتقال سر کار نرفتم، از روز بعد رفتم 

خم و راست هم هر وقت لازم بود بدون احتیاط انجام دادم، هر جور دلم خواست خوابیدم و... عین یه آدم عادی 

فقط نزدیکی نکردم و چیز سنگین بلند نکردم

سلام ، از روز 5 پری ال دی وقتی 12 تا ال دی خوردم روز 13 تزریق بوسرلین شروع میشه ، دفعه قبل که اون رو ...

برای من هم قبلا مثل شما بود ولی الان گفته وقتی ۱۴تا ال دی خوردی روز ۱۵ بوسرلین تزریق کن راستش یکم استرس دارم میگم شاید اشتباه حساب کرده ولی دوباره میگم ۲روز اختلاف زیاد فرقی نداره😁.من که بعد ال دی و بوسرلین کاملا پریود هم شدم.

عزیزم من هماتوم گرفتم تو یک هفته هماتومم خیلی بزرگ شد ازمایش ایمنی انعقادی زو دادم دیدم مشکل دارم ...

وای خدا من هیچی نمیدونم هماتوم چیه😶مامانم بعصی وقتا میگه اخه من چرا تورو شوهر دادم هیچی نمیدونی.

والا راستش میترسم هزینه بره بالا واسه همین میپرسم ببینم اونو همه انجام میدن دستو بالمون تنگه