2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتن 6 تومن به اضافه هزينه هاي سونو و آزمايش و دارو

ب منم گفتم دکتر ۶ تومن میگیره با دارو ۱۰.۱۲ تومن میشه البته قبل اینام ازمایشایی ک دادیم یکیش ۱ونیم تومن بود یکیش نزدیکای ۷۰۰ بعلاوه اوت ریز میزا ک اونجا میگیرن

عزیزم آنتی ترومبین 3 پایین هست یعنی مستعد تشکیل لخته خون هستی ولی نوشته بهتره دوباره تکرار بشه  ...

دکترمیخواداین ماه برام انتقال بده ‌پس چرا براتیروییدم قرص نداد یعنی گذاشته بعد انتقال قرص بده اصلا قاطی کردم کاش بگم انتقال بمونه واسه بعدعید؟؟

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
دکترمیخواداین ماه برام انتقال بده ‌پس چرا براتیروییدم قرص نداد یعنی گذاشته بعد انتقال قرص بده اصلا ق ...

عزيزم اين استرس و نگراني براتون مث سمه، به دکترتون اعتماد و به خدا توکل کنيد.

او برایم بهترین ها را میخواهد
آزمايش چي دادي که اينقدر گرون شده؟

ی ازمایش ک همون اولش از دوتامون گرفت ازمایش خون بود نزدیک ۷۰۰ شد ی ازمایش کاریوتایپ کروموزمی از شوهرم ک ۱ونیم بود هزینش .ی ازمایشم بود پیشهنادی چون ما فامیلیم گفت اگه خواستین میتونی بدین ک ۱۰ تومنه😐😂گفتم دکتر گرفتی منو من تو بقیه موندم

ی ازمایش ک همون اولش از دوتامون گرفت ازمایش خون بود نزدیک ۷۰۰ شد ی ازمایش کاریوتایپ کروموزمی از شوهر ...

يا خدا...

خدا رحم کنه با اين هزينه ها جواب بگيريم...

او برایم بهترین ها را میخواهد
عزيزم اين استرس و نگراني براتون مث سمه، به دکترتون اعتماد و به خدا توکل کنيد.

این چهارمین انتقال واخرین جنین هامه دیگه نمیخوام ریسک کنم میخوام همه چی لااقل بررسی بشه...

دکتراصلا بهم نگفت تیرویید مشکل داره اومدم خونه دیدم یکیش مشکل داره که زینب جون گفت تیرویید ....

واقعا دست خودم نیست خدا هممون روکمک منه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍