2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲.۲۶ بود اما رویان گفت نیازی نیست قرص بخوری😞

عجب جالبه حرفاشون تناقض داره من اولین بار که تشکیل پرونده دادم 2 خرده ای بود که خردشو یادم نیست همون موقع به من گفتن از الان تا آخر باردارید باید هر صبح یه نصف قرص تروئیدو بخوری ، این هفته دوباره آزمایش دادم تو همون رویان رسیده بود 2 بازم گفتن باید همون نصف قرصو ادامه بدی چون باید زیر 1/5 باشه ،،،دیگه نمیدونم من دارم هر صبح نصف قرص میخورم شایدم با توجه به وضعیت هر شخص میگن

عزیزم ممنون بابت راهنمایی. میشه بپرسم مشکل شما چی بود که ای وی اف شدید؟

عزیزم من بخاطر یه مشکلی که سه سال پیش برام اتفاق افتاد مجبور شدم جراحی باز انجام بدن رو شکمم و بعد از اون یکی از لوله هام و یکی از تخمدان هامو از دست دادم و اون یکی لوله رحمم بخاطر عوارض جراحی دچار چسبندگی غیر قابل برگشت شد

قل دومتم پس به سلامتي قلب داشت مباركه😍ببين من دكترم چيزي نگفت حالا ده روز ديگه ميرم پيشش با جواب از ...

الان 8 هفته و 4 روزمه،یعنی دو ماهم کامل شده.

تو چند هفته ته؟آزمایش چی دادی؟؟؟

برا من آزمایش ننوشته

الان 8 هفته و 4 روزمه،یعنی دو ماهم کامل شده. تو چند هفته ته؟آزمایش چی دادی؟؟؟ برا من آزمایش ننوشته

نفهمیدم دقیق یه سری ازمایشای روتین چون اضافه وزنم دارم الان قند دوساعته نوشت رفتم دادم منم امروز فکر کنم ۸ هفته و ۵ روز میشه ،قل هات تفاوت سنی دارن؟

نفهمیدم دقیق یه سری ازمایشای روتین چون اضافه وزنم دارم الان قند دوساعته نوشت رفتم دادم منم امروز فکر ...

آره،خیلی.چون قل دوم رو به زور قلبشو دید،گفت یه قلب کوچولو داره.

حدودا یک هفته اختلاف سنی دارند.

سمانه جون دکتر برا من سونو نوشته،اما فک کنم ان تی نیست،نوشته سونوی تعیین سن حاملگی.این فرق داره با ان تی؟؟؟

زینب جان میتونم همینجا زیر نظر یکی از پزشکای ناباروری باشم؟قبول میکنن؟یا حتی استعلاجی بدم بنویسن.من ...

آره گلم چرا نتونی، تازه اگر آشنا باشه بهتره 

حتما استفاده کن از فرصت استعلاجی، 4 ماه در سال میتونی استفاده کنی

عزیزم هر چی بهت گفتن انجام بده، سه تا آمپول پروژسترون خیلی هم زیاده، دیگه شیاف نیاز نیست

سلام زینب جون،خوبی؟فسقلیت خوبه؟

من الان توو هفته نه هستم.دکتر تا الان بهم مکمل نداده،به نظرت نباید مکمل بخورم؟

و اینکه آزمایش خون سه ماهه اول رو کی باید بدم؟؟؟؟

باید وقت بگیرم از قبل  ؟

آره حتما از الان زنگ بزن داپلر وقت بگیر، بگو دکتر احمدی، حتی چند تا از دوستام طبیعی باردار شدن و تحت نظر رويان هم نبودن ولی سونو پیش همین دکتر احمدی میومدن، خیلی هم راضی بودن

سلام زینب جون،خوبی؟فسقلیت خوبه؟ من الان توو هفته نه هستم.دکتر تا الان بهم مکمل نداده،به نظرت نباید ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

مکمل تا هفته 12 فقط و فقط فولیک اسید نیازه جز موارد خاص که مثلا ویتامین د میدن 

آزمایش ها رو من همون هفته 8،یا 9 انجام دادم

عزیزم شما ای وی اف کردی؟نتیجه گرفتی معمولا چند تا انتقال انجام میدن

بله گلم، منم ivf ی هستم

عزیزم هر مرکز فرق داره، من دو تا انتقال دادم، یه دونه کیفیتش عالی بود،تو مانیتور نشون همه میدن موقع انتقال 

یکی دیگه رو فرصت نکردم ببینم ولی حس میکنم خیلی خوش فرم نبود، که یک قلو شدم

خارج کشور کلا یکی انتقال میدن زیر 35 سال

ایران هم متفاوته، از یکی تا 4 تا، بستگی به کیفیت جنین داره