2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
@مامان_سبحان7     سلام  شما اواخر بارداریتون انقباضاتون چطور بود؟من هر 5دقیقه نی ...

سلام عزيزم ، ني ني من هم يك گوشه خودش رو جمع ميكرد ولي درد خاصي نداشتم .

عزيزم اگر ديدي دردت بيشتر شد حتما زنگ بزن اتاق زايمان بيمارستاني كه ميخواي زايمان كني بگو .

ان شا الله به سلامت زايمان ميكني خانمي .

سلام عزيزم ، ني ني من هم يك گوشه خودش رو جمع ميكرد ولي درد خاصي نداشتم . عزيزم اگر ديدي دردت بيشتر ...

من با هربار جمع شدنش درد شدیدی تو لگنم احساس میکنم مثل پریودی...متاسفانه دسترسی ندارم به اتاق زایمان.الان تایم گرفتم هر 5دقیقه یکبار داره تکرار میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با هربار جمع شدنش درد شدیدی تو لگنم احساس میکنم مثل پریودی...متاسفانه دسترسی ندارم به اتاق زایمان ...

عزيزم من تجربه اي از درد زايمان طبيعي ندارم چون خودم سزارين بودم شايد درد زايمان باشه ، چرا دسترسي نداري ؟ همه اتاقهاي زايمان شبانه روزي پاسخگو هستن .

عزيزم من تجربه اي از درد زايمان طبيعي ندارم چون خودم سزارين بودم شايد درد زايمان باشه ، چرا دسترسي ن ...

آهان عزیزم.من خارج از کشور زندگی میکنم تلفنی ازشون ندارم که زنگ بزنم آخه...بهم تاریخ هم نداد.هیچی نگفت فقط آزمایشامو چک کرد.گفتم تاریخ هیچی نگفت گفت خدا میدونه...الان میگم نکنه این درد زایمانه.من نمیخوام طبیعی زایمان کنم بخاطر همین نگرانم بچه نیاد بیرون یهو

آهان عزیزم.من خارج از کشور زندگی میکنم تلفنی ازشون ندارم که زنگ بزنم آخه...بهم تاریخ هم نداد.هیچی نگ ...

آهان من فكر كردم ايران هستي خانمي ، هفته چندي الان ؟ خوب چطور ميشه بخواي سزارين كني و تاريخ نداشته باشي ؟ عزيزم اگر با استراحت دردت كمتر ميشه فكر نكنم درد زايمان باشه بخواب ان شا الله صبح بتوني بري بيمارستان .

سلام بچه ها خوبین ؟؟ 

میگم من پارسال که آزمایش ایمنی انعقادی دادم دکترم تشخیص داد غلظت خون شدید دارم ،اینم بگم که من پاهام خیلی زود خواب میرفت که دکترم گفت به خاطر غلظت خونه، از بعد از عید تا به الان روزی یه دونه آسپرین میخورم ولی من بازم تا یه کم رو زمین میشینم پام خواب میره پس چرا درست نمیشه 😥😥

خداجونم شکرت       
آهان من فكر كردم ايران هستي خانمي ، هفته چندي الان ؟ خوب چطور ميشه بخواي سزارين كني و تاريخ نداشته ب ...

39 هفته و 5روزم...آره ادامه دار بود فردا میرم حتما...چه میدونم من سر از کاروبار اینا در نمیارم.

منم با خودم میگم اگه به زنش وفادار میبود و زن نمیگرفت راحت تر بچه دار میشدن الان باید برای هر دو زنش ...

عزیزم مرده دنبال بهونه واسه عشق و حال بوده، حالا سختی هم بکشه، دل زن اولشو زده نابود کرده😢😢😢