2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها یه سوال دوستانی که باردار بودین اولین باری که رفتبن سونو واسه تشکیل قلب جنین سونو واژینا ...

من ۵هفته واژینال

۶ و ۷ و ۸ هفته شکمی

یدونه دیگه ۸ هفته واژینال

واژینالا مطب دکتر بود خود دکترم انجام داد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مرجان جون سزارين كه اصلا ترس نداره طبيعي كه ترسناكتره  بعد شما دوقلو داري بهتره سز بشي

آره. 

بعدشم میترسم زود رو پا نشم.با ۳ تا بچه سخته.

ولی اصرار ندارم. 

فقط فعلا دکتر و مامایی ک انتخاب کردم ، کسایی اند ک تجربشو دارن. همین. دیگه هر چی خدا بخوهد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره.  بعدشم میترسم زود رو پا نشم.با ۳ تا بچه سخته. ولی اصرار ندارم.  فقط فعلا دکتر و ما ...

انشاالله هر چي خير 

ولي من بعد عمل اصلا هيچ دردي نداشتم راحت راه ميرفتم حتي دكتر شياف واسه درد بهم داد كه استفاده نكردم 

اگه سه روز اول يكي بياد پيشت چون ٣تان خيلي راحتي 

اصلا نگران نباش انشاالله سالم بيان بغلت اين روزاهم ميگذره ولي اصلا از سز نترس خيلي راحته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها یه سوال دوستانی که باردار بودین اولین باری که رفتبن سونو واسه تشکیل قلب جنین سونو واژینا ...

نه عزیزم موردی نداره دکتر من فقط واژینال انجام میده حتی تا روزهای آخر

نگران نباش

اووففف میبینی دوست دارم چهارشنبه که میرم پری باشم 😐😐

تا چهارشنبه خیلی مونده حتما میشی😊😊😊

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اووففف میبینی دوست دارم چهارشنبه که میرم پری باشم 😐😐

فکر کردم امروز شنبست😅😅😅 روزارو گم کردم😐😐😐 ولی امیدوارم همونجوری بشه که میخوای

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام سوالمو دوباره میپرسم آزمایش تیروئید دادم که دکتر تشخیص داد کم کاری تیروئید دارم و قرص لوکسین رو ...

درمورد بارداریتون نمیدونم ولی منم تروییدم ۲ هست و رنج آزمایشگاه ۴ بود ولی گفتن باید کمتر از ۱/5 باشه و هرروز نصف قرص لووتیروکسین تجویز کردن، البته من باردار نیستما

قربونت برم گلم،ممنون به فکرمی  گلاب به روت اسهال و استفراغ شدم🙈🙈🙈🙈 خدا رحم کرد تا الان، ان ...

ای وای من. ایشالا زودتر خوب شی.چهارقل هم الان خوندم برای خودت و نی نی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مال من ۵.۴ رفتم دکتر قرص داده باید زیر ۲-۲.۵ باشه

سلام عزیزم من آنتی تی پو او بالا بود باید زیر ۶۰ باشه ۱۰۳ بود رفتم غدد گفت اگه tshزیر ۲/۵باشه هیچ قرصی نمیخواد رفتم آز دادم ۱/۷بود الان یعنی هیچقرصی نخورم تا انتقال آخه خود دکتر غدده گفت یه اختلالی تو بدن هستکه باعث بالا رفتنش شده دکتر زنانم هم که میگه آزمایش نیاز نیست چند تا با دعوا نوشته بود که اونا خوبن چه کار کنم الان🤔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕