2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. زینبی من جفتام لولایینگ بود. دو بار این وسط جای معمولی رفتم سونو ، گفت قدامی و خلفی چپ. خوش ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

والا من مارجینالم نه لولایینگ 

البته گفت یه سونو دیگه هم انجام بدم

ولی شما دو قلویی فقط و فقط سزارین کن

یعنی الان ما سه ماهه سومیم ، نخوریم دیگه آسپرین؟ ب دکترم نگفتم. ولی هفته پیش نوشته بود تو داروهام

نه گلم دیگه نباید آسپرين بخوری، ممنوعه سه ماهه سوم

اگر قرار بر انوکسا شد یه هفته بعد از قطع آسپرين شروع باید بشه

نه گلم دیگه نباید آسپرين بخوری، ممنوعه سه ماهه سوم اگر قرار بر انوکسا شد یه هفته بعد از قطع آسپرين ...

من هم آسپرین دارم هم آنوکسا.هر دو رو استفاده میکنم.

پس یعنی آسپرینم رو قطع کنم؟ فقط آنوکسا!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
یعنی عفونتی که چند بار در سال تکرار میشه 

اهان من از وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم دوسال پیش هم شدتش خیلی بود جوری که ادرارم خونی شد و سوزش و تکرر ادار شدید که گریه میکردم حتی واژنم درد میکرد اول رفتم دکتر عمومی بهم قرص داد خوب نشدم ولی دکتر زنان که معاینم کرد دو امپول خشک کننده قوی داد که تو سرم زدن برام از اون سال منو میگیره ولی نه ب اون شدت فقط وقتی پریودم تموم میشه ی روز سوزش دارم یا هم وقتی شلوار تنگ بپوشم یا حتی برم مسافرت دیگه خسته شدم از این مرض لعنتی پس باید حتما به دکترم بگم این قضیه رو؟حالا من بگم اونا اهمیت میدن به این موضوع؟

بچه ها من امروز رفتم سونو شدم، روز نهم سیکلم هستم، ضخامت آندومترم 7.5 بود، دکترم گفت از شنبه پروژستر ...

عزیزممم مبارکه وای این پری باز نمیاد😂😂😂اللن زینبی بابا میاد میگه فقط بس کنم از بس عجولم خخخخ اخه  دوست دارم زودتر برم برای اتتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دمنوش چای سفید عااالیه، برای روزای بعد انتقال فقط نمیدونم، عزیزم شما چجوری دمنوشش درست میکنید؟ 

من که روزای اول انتقال تا الان نخوردم یعنی نمیدونستم که خوبه برام ولی الان حس کردم زیاد سردی خوردم گفتم روش چای سفید بخورم.آبی که یه کم از جوش افتاده با یه ذره نبات و چای سفید بزار تو فلاسک بزار 4-3ساعت بمونه بعد بخور  

عزیزم دو تا هم کافیه، کجا نوشته 3 تا؟ جدیدا شده 3تا آمپول؟  الان بهتری؟ ببخشید خودم هم از دیر ...

چرا عزیزم ایشالا که بلا دوره. برات آیه الکرسی میخونم که این باقیمانده رو هم به سلامت طی کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزممم مبارکه وای این پری باز نمیاد😂😂😂اللن زینبی بابا میاد میگه فقط بس کنم از بس عجولم خخخخ اخه ...

درکت میکنم. منم میگم کی پری میاد برم برا داروهای پانکچر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم