2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
یادمه یکی از دوستان گفت چند روز بعد از شما رفته ۱۳ آبان نداشتن گفتم بپرسم ببینم اونجا هم تاییدیه دار ...

من خود الیت دارو زنگ زدم گفت فردا میدیم 29 فروردین. گفت اگه بازم خواستی پیدا نکردی بهم زنگ بزن ببینم اون موقع کجاها توزیع کردیم بهت آدرس بدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم.سیکل من لانگ هست الان ال دی و بوسرلین دارم .۲۰بهمن میرم سونو و تزریق گونال شروع میشه.ذخی ...

به سلامتی عزیزم. انشالله سر سفره هفت سین 99 نی نی تو دلت داشته باشی یا نی نی ها. ممنون از دعات عزیزم. خب پس مال منم خیلی بیشتر نیست. من روزی 4 تا دارم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا کنه  بحق این وقت مغرب جواب آزمایشت مثبت باشه

ممنونم عزیزم.ان شا الله برا همه مثبت بشه.

آخه نمیدونید چقد امیدوار بودم‌اصلا خودمو مامان میدیدم.ولی لکه بینی امروز و بی بی منفی همه چیو بهم زد.

خدایا شکرت  
خانما شماها چند پری انتقال اد دکتر براتون؟

برای ۱۷ سیکل

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره خداروشکر تا ببینم خدا چی میخاد

جنینات چندروزه بوده عزیزم که از روز ۸ بیبی زدی؟

از روز ۸ هاله داشتی یا منفی بود؟؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اره خداروشکر تا ببینم خدا چی میخاد

خداروشکر واسه ما هم خیلی دعا کن ❤️ 

دارم خل میشم انقدر فکر میکنم 

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
وای دل تو دلم نیست برای جواب. انشالله که مثبتی و دوباره انرژی به تاپیک برمیگرده لی لی جون

ایشالا...لی لا جون ایندفعه حسابی بیخیالم ....چون دفعه اول کلی جوش زدم آخرش هم منفی شدم....ایندفعه کاملا خودم رو به خدا و سرنوشت سپردم! اینجوری خیلی بهتره...اصلا نه به علائم فکر میکنم نه به نتیجه...

من سالی که استخدام شدم خیلی سعی کردم که کارمند شهرداری بشم خیلییییی....ولی نشد از یه بازه ایی به بعد کاملا سپردم به خدا کامللللل....که در شرایط ناباورانه شغل کنونیم با شرایطی بهتر برام مهیا شد.الانم دیدم هرچی بش فکر کنم ازم فرار میکنه پس بهتره رهاش کنم....

امیدوارم بهترین اتفاق ها برای تو دوست عزیزم و هممون پیش بیاد و دلشاد بشیم🙏🙏