2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
درسته منم تو پانکچر قبلیم از دوستان شنیدم که ابن سینا مرخصی میده ،، فکر نکنم به شرکت ربطی داشته باشه ...

استعلاجی رو بگو یه چیز دیگه توش بنویسه 

روز پانچر چون صبح رفتم دکترم بهم استعلاجی داد اونم دو روز نوشت دل درد شدید برای من و 

چون منم کسی نمیدونه دارم چکار میکنم 

البته من تامین نیستم و مشکل زیاد گرفتن استعلاجی و ندارم کلیم مرخصی ذخیره دارم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

سلام خانوما من طبق آزمایشات اولیه بارداری کم کاری تیروئید دارم که عدد ۳.۴ بود از امروز که هشت هفته و ۵ روزم شروع کردم به خوردن قرص لوکسین به نظرتون دیر نشده واسه دارو ؟؟؟واینکه من هرشب پاهام خیلی ضعف میرفت که فهمیدم به خاطر کم کاری تیروئید بوده اما الان دو روزه خوب شده خیلی نگرانم کسی چیزی میدونه بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره سمانه جون،تازه دیروز امتحانام تموم شد،همون دیروز رفتم پیش دکتر،گفت همه چیز خوبه خدا رو شکر.البته ...

قل دومتم پس به سلامتي قلب داشت مباركه😍ببين من دكترم چيزي نگفت حالا ده روز ديگه ميرم پيشش با جواب ازمايشام ولي من شنيدم بهترين روزا همون ١١ هفته و چهار پنج روزه الان چند هفته اي 

شاید میخواد برات فریز انتقال بده. یعنی سیکل بعد پانکچر هیسترو کنه سیکل بعدم انتقال. عزیزم قبلا پانکچ ...

نمیدونم قراره چکار کنه.امروز زنگ زدم گفت همزمان با داروهای تحریک تخمدان نوبت برای هیسترو میزنی .اخه کیفیت جنین هام بد هست به فریز نمیکشه.برای بار ۴قراره پانکچر بشم خدا خودش اینبار کمکم کنه.

بله عزیز.من اینجوری بودم 😉خیره انشاءالله

وای یعنی میشه منم مثبت بشممممم 

🙏🙏🙏🙏🙏

دل تو دلم نیست 

خیلی حال روحیم خوبه و انرژیم مثبته اصلا دوس ندارم اتفاق دیگه ای بیوفته

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
استعلاجی رو بگو یه چیز دیگه توش بنویسه  روز پانچر چون صبح رفتم دکترم بهم استعلاجی داد اونم دو ...

رویان که اصلاً قبول نمیکنه استعلاجی بنویسن حتی یک روز  چه برسه به اینکه بخوان چیز دیگه هم بنویسن مخصوصاً که مهرشون کاملاً روش خورده رویان و مهر  تک تک دکتراشونم زده فلوشیپ نازایی ،،، منم کلی مرخصی استحقاقی طلب دارم از بس که بهمون اجازه مرخصی رفتن نمیدن با اینکه حقمونه، بهرحال من که از خیر استعلاجی گذشتم خداکنه میکرو بار دومم نتیجه داشته باشه حتی حاضرم بعد از بچه دار شدن کارمو ترک کنم الان هم با این هزینه های بالای درمان نازائی مجبورم چون واقعاً به حقوقم احتیاج دارم تازه کم هم میارم 

چندم انتقال آزمایش دادی؟ قبلش بی بی نزدی؟برا لک بینی چیکار کردی؟

روز14ازمایش دادم.روز12و13هم بی بی مثبت شد.ن.کارخاصی نکردم لک بینی و بعدشم چندبار خونریزی ک داشتم تا سه ماه داشتم بعد رفع شدخودش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای یعنی میشه منم مثبت بشممممم  🙏🙏🙏🙏🙏 دل تو دلم نیست  خیلی حال روحیم خوبه و انرژیم ...

انشاءالله توکل بخدا🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها یکی از دوستامون زنگ زده غذا و دارو،گفت مشکل تعرفه گونال حل شده و هفته آینده گونال ۳۰۰ و ۹۰۰ ت ...

لی لا جان یه سوال برای من گونال 75 نوشته اینم مثل بوسرلین تو یه ظرفیه که باید با سرنگ مقدار 75 بکشیم یا خود آمپول 75 تا آماده داره ؟؟ آخه من منظورتونو از 300 و 900 متوجه نمیشم چون تا حالا گونال ندیدم ، یعنی برای من که 75 نوشته دزش خیل کمه؟؟

لی لا جان یه سوال برای من گونال 75 نوشته اینم مثل بوسرلین تو یه ظرفیه که باید با سرنگ مقدار 75 بکشیم ...

تیارا جون نه 75 که من گرفتم این شکلیه که آب مقطرش تو یه سرنگ آمادست، دوتا سر سوزن داره توش یکی برای ترکیب مواد یکی هم برای تزریق. و یه پودر که تو یه شیشه مثل پنی سیلین هست. هر یه 75 این شکلیه که گفتم. 300 واحدی و 900 واحدی رو بعضی وقتا تقسیم میکنن مثلا 300 واحدی رو چهار بار مثلا تزریق میکنی تو 4 روز اگه دوزت 75 باشه روزانه. یا 900 رو هم همینطور

منم 10 تا 300 واحدی باید میگرفتم که نبود حالا 40 تا 75 گرفتم روزی 4 تا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم قراره چکار کنه.امروز زنگ زدم گفت همزمان با داروهای تحریک تخمدان نوبت برای هیسترو میزنی .اخه ...

انشالله که خیره. مکمل اینا خوردی تا حالا قبل پانکچر؟ راستی شما بچه داری آره؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم