2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
همچین زیاد هم نیست عزیزم، ان شاالله هر چی خیر هست براتون پیش بیاد و خدا گل دخملیاتون حفظ کنه و زیر س ...

ممنونم انشالله خدا به شماهم نی نی سالم و صالح بده 

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
همچین زیاد هم نیست عزیزم، ان شاالله هر چی خیر هست براتون پیش بیاد و خدا گل دخملیاتون حفظ کنه و زیر س ...

دختر که عالیههههه من فقط دوتا بچه می خوام‌ولی یروز بخوام سومی و باردار بشم حتما دختر می خوام 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت بعد عید بیا ولی من گفتم پرید بعدی برم ببینم چی میشه 

عزیزم پیاده روی  و مصرف آب زیاد و کنترل تغذیه خودت و همسرت خیلی رو کیفیت تخمک‌ها و جنین تاثیر داره، یه جورایی معجزه میکنه

من هفته پیش تهران توی یکی دوتا داروخانه دیدم اووژن رو داشتن. شما تهرانین؟ میپرسم برای اینکه من ۴۱ ...

بله عزیزم تهرانم ، درمورد اووژن دیدم نوشته برای تقسیم سلولی خوبه فکر کنم برای همین قبل انتقال براتون تجویز کرده ،،،، یکم بگردم ببینم اوبواست پیدا میکنم اگه نشد مزاحمتون میشم ممنونم از لطفتون

دختر که عالیههههه من فقط دوتا بچه می خوام‌ولی یروز بخوام سومی و باردار بشم حتما دختر می خوام 

بله منم با دخترام عشق میکنم ولی چون سه تا بچه می خوام دلم می خواد سومی پسر باشه ادم جنسش جور بشه . انشالله برای شماهم بهترین اتفاق بیوفته همراه با سلامتی 

بله منم با دخترام عشق میکنم ولی چون سه تا بچه می خوام دلم می خواد سومی پسر باشه ادم جنسش جور بشه . ا ...

اره دقیق ایشالا اندفعه براتون یک عالمه جنین خوب تشکیل میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله عزیزم تهرانم ، درمورد اووژن دیدم نوشته برای تقسیم سلولی خوبه فکر کنم برای همین قبل انتقال براتون ...

اوبوست را داروخانه شبانه روزی آزادی روبه روی وزارت کار داره من اونجا خریدم

عزیزم پیاده روی  و مصرف آب زیاد و کنترل تغذیه خودت و همسرت خیلی رو کیفیت تخمک‌ها و جنین تاثیر د ...

تغذیه مثلا چی بخوریم ؟

ابن سینا تو این مورد عالیه واسه پانکچر یک هفته واسم نوشتن واسه انتقال 2 هفته. اما شرکتها بیشتر از 3 ...

درسته منم تو پانکچر قبلیم از دوستان شنیدم که ابن سینا مرخصی میده ،، فکر نکنم به شرکت ربطی داشته باشه کلاً بیمه تامین اجتماعی اینطوریه من کارمندم ولی کلاً از نظر بیمه سه روز در یک ماه اجازه استفاده از استعلاجی رو داریم باقیشو موافقت میکنن ولی برای دریافت حقوق باید بری بیمه ، همون سه روز هم خودش خوبه چون دفعه قبل من تو فشار کاری فقط تونستم یک روز بعد از انتقال استحقاقی بگیرم یعنی با خود روز انتقال فقط دو روز استحقاقی گرفتم ،،، هرچند به قول یکی از دوستان اینجا زیاد هم برام فرقی نداره چون هیچ کس نمیدونه دارم میکرو انجام میدم اگه مرخصی استعلاجی بیارم عالم و آدم خبردار میشن و اصلاً به نفعم نیست