2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جون خوبی؟ تو کرج میدونی کدوم آزمایشگاه انجام میدن؟

خانمي من خودم يك مقدارش رو چند سال پيش آزمايشگاه مهران عظيميه انجام دادم ، آزمايشگاه حكيم چهارراه طالقاني هم بعضي دوستان اينجا ميدونم انجام دادن .

آزمايشگاه جم چهارراه طالقاني كنار شهر كتاب هم اگر بخواي نمونه رو ميفرسته نيلو تهران انجام ميده .

عزیزم 10 صفحه اول تاپیک رو آنا جون زحمت کشیدن خیلی جامع نوشتن بخون  اگر جایی سوال داشتی در خدم ...

آهان بله عزیزم من تازه عضو شدم زیاد مثل تلگرام و واتساپ آشنایی ندارم به اینجا ،حتما میرم میخونم دستت دردنکنه 😘

زینب جون ب نظرت حالا ک بعد این همه به به و چه چه ب فولیکول و تخمکای من فقط تونستن ۴تا تخمک بکشن ک او ...

عزیزم واسه تقویت تخمک عجله نکن، چون تو سیکل انتقال تخمدان ها رو موقت غیر فعال می کنن

ان شاالله که مامان میشی با همین انتقال

ولی تقویت اسپرم باید مداوم و پیوسته باشه

ممنونم زینب جون چقدر نیاز داشتم به این تلنگر. من از ترس تنهایی باهاش نمی مونم اصلا" و البته این رو م ...

عزیزم هر چی بگی حق داری

شما الان اوضاعت خیلی پیچیده شده، حتی دوست داری تمام دنیا رو بدی ولی اون اعتماد واقعیه برگرده و درست بشه

امیدوارم برات بهترین ها اتفاق بیفته چون لیاقتش رو داری

آره فکر کنم منم واسه پانکچر 10 گرم خریدم خودم و همسرم باهم استفاده میکردیم

خوب همسر من اسپرمش فريزه .ي سوال ديگه زينب جون همرا با عسل بخورمش ايراد داره؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
قربونت برم عزیزم ،باور کن تاحالا هرچقد دعا و یس و قرآن واسشون خوندم هیچوقت به ذهنم نرسیده که از اونا ...

عزیزم به فال نیک بگیر 

میدونی اونجا دست و بال پدر و مادر باز تره 

خیلی موارد دیدم سر مزار پدر و مادر دعا کردن و مستجاب شده

سلام عزیزم اره، بیمارستان رسالت چه طور مگه؟ 

همينطوري عزيزم ، يك بار آخه توي يكي از پستها ديدم نوشتي بيمارستان رسالت تعجب كردم نميدونستم دكتر مشايخي بيمارستان رسالت زايمان ميكنه ، به سلامتي باشه عزيزم ، بيمارستان رسالت خيلي خوب هست پرسنلش عالي هستن ، من هر دو زايمانم اونجا بود ، ان شا الله گل پسرت رو به سلامت در آغوش بگيري و ان شا الله به زودي قسمت تك تك دوستان بشه .

آره فکر کنم منم واسه پانکچر 10 گرم خریدم خودم و همسرم باهم استفاده میکردیم

عزیزم. درد کشاله ران سمت چپ. وگاهی سمت راست. دارم. مشکلی در هفته پنجم بارداری ایجاد. نمی کنه

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
دوستان با توجه به كمبود داروها مكمل چه ماركي مصرف ميكنيد؟ دكترتون چه داروهايي قبل شروع سيكل بهتون د ...

عزیزم دکتر جایگزین اووبوست به من اووژن داده بود، البته من ذخیره‌ام پایین نیست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
قربونت برم عزیزم ،باور کن تاحالا هرچقد دعا و یس و قرآن واسشون خوندم هیچوقت به ذهنم نرسیده که از اونا ...

عزيزم مطمئن باش كه دعاي پدر و مادر چه در قيد حيات باشن و چه نباشن خيلي خيلي با ارزش هست .

من خودم يك روز قبل از انتقالم رفتم سر مزار پدرم كه تازه يك شهر ديگه بود خيلي خيلي دعا كردم و ازش خواستم حواسش به من و برادرم باشه ، ان شا الله شما هم به زودي به حاجت دلت ميرسي .