2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
منم خیلی پشیمونم ولی فایده نداره دیگه😔😔😔 من 163 وزنم 74😐😐😐 از شما بدترم

خیلی خیلی باید تو بارداری مواظب باشیم که بعدش سریع بیاریم پایین من ماهک و زاییدم خودم با پیاده روی ۱۷ کیلو کم کردم نمی دونم چرا تو این یکسال ول کردم خودم و البته بگمااا بیشتر ماله غذا بیرونه ما یهو خیلی دگرفتیم شام بیرون اشتباه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب چرا زودتر برات انتقال نمیدن عزیزم؟ مثلا اگه قرار بوده 20 سیکلت انتقال باشه چندروز زودتر انتقال بد ...

خو هنوز دوم پریودیم.همو دارو برام تجویز نکردن تازه هفت روزه ال دی  تموم شده.سینافکت رو واسه کنترل عملکرد تخمدونا میدن واسه من زیاد تاثیر نداشته که فولی داشتم.اگه اثر میکرد نباید فولی وجود داشته باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی من کلا داشتم پروژسترون که من فقط ۵تا بعد پانکچر زدم  میگم وقتی انتقال میدن پروژسترونم م ...

مرکز ما روزی دوتا میده، من که از 5 روز قبلش روزی دوتا داشتم برای بلاست پنج روز قبلش شروع میشه، نمیدونم چرا شیاف نمیدن دکترمم زیاد شیافو قبول نداره ولی خیلیا رو اینجا دیدم شیاف دارن با یه آمپول

من آخرین سری حساسیت دادم یعنی جاش کهیر میزد شدید دیگه روز نهم سیکلم با کلی التماس دکترم قبول کرد یه آمپول بزنم با دوتا شیاف

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم خیلی پشیمونم ولی فایده نداره دیگه😔😔😔 من 163 وزنم 74😐😐😐 از شما بدترم

اضافه هات رو بده به من!! من بکشم خودمو یک گرم چاق نمیشم اما یه شب اگه ساعت خوابم حتی جابجا بشه وزن کم میکنم! یه همچین پدیده ایم من. حالا میخوام سویق چاق کننده بخرم ببینم تاثیری داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم دکتر جایگزین اووبوست به من اووژن داده بود، البته من ذخیره‌ام پایین نیست.

مرسي عزيزم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
عزیزم پس مرکز ناباروری برو، یا رویان یا ابن سینا  امیر جنتی البته ابن سینا هم هست مطب شخصی هم ...

زینب جون شما تحت نظر کدوم دکتر بودید؟با کدوم دکتر وکجا میکرو کردید؟گفتید با عمل نمونه اسپرم گرفتن؟بخام بیام تهران اول باید بیام دکتر جنتی؟مطب راحتتره یا ابن سینا؟ببخشید عزیزم زیاد سوال پرسیدم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مرکز ما روزی دوتا میده، من که از 5 روز قبلش روزی دوتا داشتم برای بلاست پنج روز قبلش شروع میشه، نمیدو ...

خوب مگه پروژسترون تاثیر رو مثبت شدن کاذب نداره؟ 

کدوم مرکزی؟

اضافه هات رو بده به من!! من بکشم خودمو یک گرم چاق نمیشم اما یه شب اگه ساعت خوابم حتی جابجا بشه وزن ک ...

واییی خوشبحالت کاش من جات بودم 😥😥😥😣😣😣😣

خیلی خیلی باید تو بارداری مواظب باشیم که بعدش سریع بیاریم پایین من ماهک و زاییدم خودم با پیاده روی ۱ ...

شوهرم بهم میگه تو اگه باردار بشی میشی مثل پنگوئن😅😅😅 آره بخدا باید مراقب باشیم وزن بالا واقعا اذیت کنندست

یکی فست فود و غذای بیرون یکی ام پرخوری، باز غذای بیرونم کم بخوری خیلی اضافه نمیکنی، امان از پرخوری که من دچارش شدم😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم بهم میگه تو اگه باردار بشی میشی مثل پنگوئن😅😅😅 آره بخدا باید مراقب باشیم وزن بالا واقعا اذیت ...

خخخ وای خدا نکنه 

نواظبیم ایشالا☺☺☺🙄🙄

دکترمم نگفت نمیشی احتمالا چون روکین خوردم گفت همه چی یطرف همش میگم چرا من این مدت که وقت داشتم وزنمو ...

مامان ماهک جان منم ۱۶۸ هستم وزنمم شده ۶۸ کیلو.بهم گفت چقد چاق شدی😭😭😭 تازه من این مدت مرتب ورزش میکردم.غذای آنچنانی هم نمیخورم معمولا.باور کن خیلی کم خوراکم.خیلی خورد تو ذوقم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خو هنوز دوم پریودیم.همو دارو برام تجویز نکردن تازه هفت روزه ال دی  تموم شده.سینافکت رو واسه کنت ...

آهان، انشاالله که خیره عزیزم

والا منم از بعداز پانکچر یه دونه کیست دارم سینافکتم هیچ اثری روش نذاشت ولی دکترم گفت مهم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اضافه هات رو بده به من!! من بکشم خودمو یک گرم چاق نمیشم اما یه شب اگه ساعت خوابم حتی جابجا بشه وزن ک ...

خوشبحالت، نعمت بزرگی نصیبت شده قدرشو بدون

من آبم میخورم وزنم میره بالا😐😐😐 خدایا از وزن من بکاه به وزن لی لا جون بیفزا، الهی آمین😅😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40