2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
همينطوري عزيزم ، يك بار آخه توي يكي از پستها ديدم نوشتي بيمارستان رسالت تعجب كردم نميدونستم دكتر مشا ...

جدی میگی آخه از بابت دکتر خیالم راحته باز توکل به خدا 

ولی از ظاهر بیمارستان نه میترسم

منم این اواخر فهمیدم خودش سزارین هم میکنه

اونجا اتاق خصوصی هم داره؟ ‌‌فیلمبرداری و اینا چی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم خاطرت جمع 

قربانت. ترس سقط قبلی اذیتم می کنه. ببخشید مزاحمتون شدم ممنون که جواب دادید

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
ممنونم زینب جون چقدر نیاز داشتم به این تلنگر. من از ترس تنهایی باهاش نمی مونم اصلا" و البته این رو م ...

همکار من مجرد بود و برا فرزندخواندگی اقدام کرد  یه پسر ۵ ساله بهش دادن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
یک دنیا ممنون منو صدا میزنی واقعا دارم شرمنده دوستان می‌شم، حجم صفحات و سوالات حسابی هر سال بالاتر ...

زینبی جان امروز رفتم سونو فولی ریز داشتم☹☹ تازه با وجود خونریزی زیادم و اینکه روز دوم پریودی بودم ضخامتم ۶ بود که گفتن بالاست.گفتن بخاطر اون فولی ها سینافکت تاثیر نداشته برام انگار.گفتن دوباره تا دوم بهمن روزی نیم سی سی سینافکت بزنم دوبا ه برم سونو چهار شنبه.خیلی ناراحتم.امکانش هست سیکل انتقالم کنسل بشه؟ چیکار کنم ضخامتم زود بیاد پایین؟ اشکال نداره گرمیجات بخورم که زودتر بیاد پایین ضخامتم؟تازه بهم گفت چقد چاق شدی😭😭😭 همش دو کیلو اضاف کردم😭😭

درد همه اینا کم بود الان استرس اینو دارم چطور به مدیرمون بگم مجبورم تا آخر هفته اینجا بمونم.بخدا روم نمیشه

@زینبی_بابا    

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
زینبی جان امروز رفتم سونو فولی ریز داشتم☹☹ تازه با وجود خونریزی زیادم و اینکه روز دوم پریودی بودم ضخ ...

سلام دلارام جون خوبی؟ روز دوم پری ضخامتت اره پایین بوده نه نخور گرمی من خواستم یبار اینکار بکنم دکتر گفت اصلا نکن فک کنم این ماه بهت دارو بدم پری بعدی مگر اینکه ضخامتت خیلی نره بالا تا زمان انتقالت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

وای منم تو این یکسال خودمو ول کردم انتقال بدم میرم خونه مامانم 

می خوام بگم برنج و شیرینی حذف کنیم برام کینوا با فیله گریل شده یا سوپ و آش فقط بپزه شاید لاغر تر شدم نباید بزارم تو بارداری خیای چاق بشم افتضاحم الان

برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته تخمک ها قبل از زمان پانکچر

زینبی جون دکترم‌گفت ۴شنبه وقت بگیر بیا می خوره به مریت یا دوم پریته یا اول خواستم بپرسم اگه پری نشدمم برم؟

زینبی جان امروز رفتم سونو فولی ریز داشتم☹☹ تازه با وجود خونریزی زیادم و اینکه روز دوم پریودی بودم ضخ ...

عزیزم شما فقط نگران مدیرتون باش، اگر اون همکاری کنه اوکیه

منم سه تا کیست جانانه داشتم با همون بوسرلین ظرف چند روز کوچیک شد

درکت میکنم از راه دور میایی خیلی سخته 

جدی میگی آخه از بابت دکتر خیالم راحته باز توکل به خدا  ولی از ظاهر بیمارستان نه میترسم منم ای ...

بله عزيزم خيالت راحت يك بيمارستان خصوصي كوچيك هست كه واقعا خوبه ، اتاق خصوصي كه داره من هر دو بار داشتم ولي فيلمبرداري رو فقط وقتي ميخوان عمل رو انجام بدن ميتوني گوشي بديد داخل فيلمبرداري انجام ميدن من براي دخترم انجام ندادم ولي براي پسرم گوشيم رو دادم ولي ديگه بقيه شرايط فيلمبرداري رو نميدونم چطوري هست .