2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
من شوهرم مشکل مورفولوژی اسپرم داره یکبار هم چند سال پیش عمل واریکوسل انجام داد  خودم یه بچه دا ...

عزیزم خدا  قوت 

واقعا آفرین به این اراده و پشتکار 

چشم حتما براتون دعا میکنم به زودی دوباره مامان بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر صبح قد یه نخود بذار زیر زبونت تا آب بشه😉😉😉

ممنون دستت دردنکنه گلي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممکنه منفی بشه  یا ممکنه عوارض دیر رس هایپری بیاد به هر حال بدن آماده پذیرش جنین نیست

من پنج گرم خريدم کافيه بنظرت

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
معلوم نیست عزیزم، اگر مستعد یبوستی و طبع سرد داری نخور

من مستعد یبوستم.برا همون کلا نشاسته نخوردم.ولی شیرسویا میخورم که برام خیلی خوب شده.منی که اکثرا یبوست داشتم خوب شدم.

خدایا شکرت  
عزیزم وزن به اون صورت کم نکن دیگه الان ولی حذف کامل شیرینی موافقم برنج کم بخور ولی حذف نکن

زینب جون ب نظرت حالا ک بعد این همه به به و چه چه ب فولیکول و تخمکای من فقط تونستن ۴تا تخمک بکشن ک اونم ی جنین ۳ روزه تشکیل شد و اون یکی بلاست نرسید 

من تو این دوماه ک وقت دارم قرص تقویت تخمک و اینا بخورم؟؟ک اگر منفی شد واسه سیکل بعدی اماده باشم یا نع صبر کنم اگر خدای نکرده منفی شد تازه شروع کنم ب قرص 

همش گیجم و پر استرس احساس میکنم ی ضعفی دارم ک حتما باید درمانش کنم _

آره گلم اصلا گاهی همین تلاش های اضافی نتیجه عکس میده  بدون آگاهی گاری نکنی بهتره، چون خدای نکر ...

آره عزیزم واقعا هم همینطوره ،انشالله خدا زودتر به هممون بده راحت بشیم از این استرسها وانتظار

عزیزم داری با توجه به شرایطی که میگی، زیادی خودت رو فدای یه آدم بی مسئولیت میکنی باور کن مردای خوب ...

ممنونم زینب جون چقدر نیاز داشتم به این تلنگر. من از ترس تنهایی باهاش نمی مونم اصلا" و البته این رو مطمئنم که در صورتی که جدا بشم به هیچ عنوان حاضر نیستم دیگه ازدواج کنم اگر هم جدا نشم می ترسم از این که دوباره خرابکاری کنه و بنابراین بچه دار شدن با این آدم رو هم به صلاح نمیدونم هرچند این مدت واقعا" تغییر کرده و اصلا" هیچ مورد مشکوکی ازش ندیدم با این که حسابی حواسم رو جمع کردم ولی من هم تغییر کردم و دیگه اون آدم سابق نمیشم که بخوام یا بتونم بهش اعتماد کنم بنابراین پرونده داشتن بچه خودم برای همیشه برام بسته شده. در مورد فرزندخوندگی هم بله به خانم های مجرد هم میدن اولویت بعدی هست یعنی اگر بچه ای باشه که توی بهزیستی باشه و خانواده ای براش نباشه میدن به دختر مجرد به شرط داشتن اون شرایط لازم فقط هم دخترها رو میدن که همینطوری هم متقاضی بیشتری نسبت به پسر دارن ولی آخه من بیشتر از مادر شدن دوست دارم مادرشوهر بشم    . یعنی در کل گرفتن بچه برای زوج راحت تر هست. باور می کنی حتی به این فکر می کنم که اگر قرار به جدا شدن هم باشه فرزندخونده رو بگیریم بعد جدا شیم چون بعدا برام تنهایی گرفتنش سخت تره. برای همین میگم یه بچه ای که شانس رفتن تو خانواده براش کمتر باشه ولی به امید خدا من مادر خوبی میشم حتی اگر یه مادر تنها باشم یه بچه ای که از بهزیستی بیاد بیرون و تک والد باشه با یه مادر خوب بهتر از اینه که تو بهزیستی بمونه به هرحال. میدونم تحت فشارهای عصبی یکم خل شدم ها ولی به همه چیز فکر می کنم. عین دیوونه ها شدم از این ور دنبال سلول های بنیادی ام از این ور دنبال فرزندخونده از اون ور به فکر فریز تخمک می افتم از یه طرف با وکیل مشورت می کنم برای راهکارهای طلاق که یوقت اگه کارم به اونجا رسید دستم خالی نباشه. 

دوستان با توجه به كمبود داروها

مكمل چه ماركي مصرف ميكنيد؟ دكترتون چه داروهايي قبل شروع سيكل بهتون دادن

من ذخيرم پايين

دنبال يه مكمل خوب و مناسب شرايطم ميگردم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
خیلی متاسفم عزیزم 😢😢😢😔😔😔 ان شاء الله روحشون قرین رحمت خدا شک نکن برات دعا می کنن، حتما بهشون ...

قربونت برم عزیزم ،باور کن تاحالا هرچقد دعا و یس و قرآن واسشون خوندم هیچوقت به ذهنم نرسیده که از اونا بخوام واسه من دعاکنن ،چقد آروم شدم وقتی اینو گفتی عزیزم شاید اینم یه وسیله ای بود که تو نی نی سایت عضو بشم و حرفهای جدیدو امیدوارکننده ای بشنوم ،شماها وااااقعا مثل خواهر ومادر واسه آدم دلداری و راهکار میدین خدا حاجت دل همتونو بده انشالله...