2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
منم سرخود انجام دادم ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو.دیدم انعقادی مشکل داشتم.به حرف دکترها میرفتم باید ...

سلام ساراجون خوبي گل پسري خوبه ؟ 

عزيزم انعقادي مشكل داشتي چكار كردي دارويي مصرف كردي؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ازی جون خوبی ثمین.منفی شد متاسفانه😞

نفسی جان خوبی گلم؟پسر نازت خوبه؟

واای خدا بهش ارامش بده. چقدر این دختر تلاش کرد. کاش ادم یکم از حکمت خدا سر در میورد که تحملش بالا بره😞😞😞

سلام نفسی جون. شما انتقال تون توی بیمارستان مادر و کودک بود؟  از کارد بیمارستان و جنین شناس راض ...

سلام عزیزم.نه من بیمارستان زینبیه بودم..اونموقع دکتر قاسمپور اونجا بودولی موقع انتقالم دیگه ازبیمارستان رفت و دکتر داوودی برام.انتقال داد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام من تازه عضو شدم این تاپیک درمورد سقط هم اطلاعات داره....    

سلام عزيزم خوش اومدي سوالت رو بپرس هر كي بدونه حتما جواب ميده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من سيکل اي وي اف رو از امروز خدا بخواد شروع کردم دکتر برام گونال اف نوشت ولي گفت پيدا نم ...

عزیزم پنجشنبه داروخانه سیزده آبان من چهل تا ۷۵ خریدم.زنگ بزن قاعدتا هنوز باید داشته باشن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خوبی در چه حالی ؟ من دل تو دلم نیست پری بیاد  میگم اگه ایشالا حامله بشیم فک کنم غربالگیری ...

مامان ماهک مگه غربالگری سه ماهگی نیست؟ فکر کنم میفته بعداز عید

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

وکارپوتایپ واسه خودم وشوهرم

ازمایش اسپرم که گفتن حتما تو مرکز باید باشه

SoFi و A/S بعلاوه قندوچربی

همه ازمایشا همینا بود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نفسی جان خوبی گلم؟پسر نازت خوبه؟ واای خدا بهش ارامش بده. چقدر این دختر تلاش کرد. کاش ادم یکم از حکم ...

قربونت عزیزمِ.اره والا نمدونم حکمت خدا چیه و چ صبرو تحملی داره ثمین..انشاءالله ک جواب صبوریشو بالاخره میگبره🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وکارپوتایپ واسه خودم وشوهرم ازمایش اسپرم که گفتن حتما تو مرکز باید باشه SoFi و A/S بعلاوه قندوچربی ...

@زینبی_بابا    

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستان كيا انتقالشون با سيكل نچرال بوده و مثبت شدن ؟ 

سلام ساراجون خوبي گل پسري خوبه ؟  عزيزم انعقادي مشكل داشتي چكار كردي دارويي مصرف كردي؟

سلام گلم...خودت خوبی ؟خوشحالم که برگشتی به تاپیک 😍😍😍 دعاگوتم همیشه 

عزیزم دکتر بهم اینوفولیک و فمبیون داد از ماه قبلش خوردم.امپول ب ۱۲ هم هفته ای یکی داشتم.اسپرین و انوکسان ۴۰۰۰ رو هم دارم هرروز هم چنان..اسپرین از شروع سیکل انتقال میخورم.انوکسان هم ازروز انتقال میزنم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام خوبی در چه حالی ؟ من دل تو دلم نیست پری بیاد  میگم اگه ایشالا حامله بشیم فک کنم غربالگیری ...

سلام عزیزم خوبی؟ دقیق مثل دفعه قبلی ۵ روز بعد از قطع ال دی پریود شدم.فردا که میرم سونو روز دوم پریودیمه. آره غربال گریمون میفته تو فروردین😍😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.