2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046216 بازدید | 684504 پست
سلام خانمی.شاید قسمت بود که من امروز بیام و به اینجا که روزی خانه من بود سر بزنم. من میکرو کردم. اما ...

واي ستاره جون من يكي از كسايي هستم كه دارم تو اين مصيبت جون ميدم خيلي كم اوردم زجر كشيدم دوبار پانةچر شدم هايپر شدم جنين درست حسابي نداشتم خيلي داشتم ولي همش ميگفتن كيفيتش فلأنه بيساره هرچي انتقال دادم مشد بازم بايد پانكچر شم ميترسم هايپر شم بازم نميدونم چي ميشه ديگه دارم از حال ميرم الانم نشستم جلوي آز همسرم زار ميزنم، شما براي انتقالت چيكار كردي سرم و پرد داشتي؟ لاپارا شدي؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي ستاره جون من يكي از كسايي هستم كه دارم تو اين مصيبت جون ميدم خيلي كم اوردم زجر كشيدم دوبار پانةچ ...

من قبلا لاپرا هم شده بودم‌دو بار آی یو آی. میگم که تو تاپیکم کامل گفتم.دیگه آخرین راه میکرو بود. نه عزیزم پرد و سرم نداشتم.

اوضاع همسرم هم افتضاح.تحرک بالا که اصلا نداشت.تحرک خیلی کم.مورفو۲درصد.فقط توکل جانانه به خدا و آرامش خودتون.با گریه و اعصاب خوردی و فکر کردن که با این شرایط نمیشه.اصلا این فکر ها را نکنید.خییلی آرامش مهمه

دکترت درست گفته پردنیزولون درمان کهیره اما خود پردنیزولون می تونه واکنش های آلرژیک و راش بده از نظ ...

ممنون عزیزم.میشه یکم بیش تر توضیح بدید؟ لکه های قرمز کوچیک و بزرگ روی پوستم تمام بدنم حتی چشمام بسته شده بود تمام دور چشمام لکه های قرمز.به نطرتون دیگه نخورم؟

ببخشید زینبی جان ولی فکر نمیکنم ممنوعیتی داشته باشه در صورت پخت کامل، هیچ گوشتی نباید بصورت خام یا ن ...

خواهش می کنم گلی😍😍😍، به خاطر طبع شدیدا گرمش میگم

فکر کنم دکتر طب سنتی گفته بود

تو ماه های آخر مجاز هست 

در مورد طبخش هم چون سیخ میزنن گاهی آبدار تحویل میدن وسطش پخته نیست، وگرنه باید تمام پروتیین ها کاملا پخته مصرف بشه

@زینبی_بابا    سلام.من ۳روزه قرص پردنیزولون روقطع کردم کاملا کهیر ها از بین رفتن ودیگه ج ...

سلام عزیزم نظر دکتر رو انجام بده 

منم هیچ وقت ندیدم با پرد کسی کهیر بزنه، ببین شرکت دارویی که پردنیزولون خریدی عوض کن، یه مارک دیگه بخر