2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

SPY24 یک بسته نرم افزاری موبایل با نصب بسیار آسان است که با نصب آن روی تلفن همراه فرزندانتان به شما این امکان را می دهد تا از راه دور

تماس ها و پیامک ها و مکاتبات با دوستان و مخاطبین

ارتباطات شبکه های اجتماعی همچون تل گرام ، واتس اپ

موقعیت مکانی لحظه ای و مسیر های پیموده شده روزانه

برنامه ها و بازی های مورد استفاده و مدت زمان استفاده از آنها

تحت نظر بگیرید و از دغدغه های فکری و یا آشفتگی های روحی روانی رهایی یابید و با استفاده از قابلیت کنترل از راه دور گوشی تلفن همراه مراقب آن ها باشید تا از آسیب های احتمالی پیشگیری به عمل آورید.

[QUOTE=120175864]باید شیاف مثلا صبح یا شب رو قطع کنی به جاش دوتا آمپول پروژسترون بزنی اگر بهتر نشد آسپرين هم قطع کنی ...[/QUO

ممنون زینب جان.بدون نسخه هم میدن دیگه؟

فعلا که لکی ندیدم.ولی گاهی زیر دلم درد میکنه.نمیدونم طبیعیه یانه.نگرانم میکنه.ضمنا زینب جان من آسپرین ندارم.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان اینجا کسی هست که غِلظت خون داشته وانتقال جنین داده میخواستم بدونم از کی آمپول انوکسا پار ...

از روز انتقال.

البته اولش هپارین بود ، بعد شد آنوکسان.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
گلم زنگ زدی مرکزتون؟ باید دوز پروژسترون رو بالا ببری و ضذ انعقاد اگر داری قطع کنی مصرفش رو لیست دار ...

عزیزم رفتم.پیش دکترم

فقط گفت یه شباف پروژسترون صبح بزن یکی هم شب

دو تا پروژسترون در یک سرنگ هم که هر شب میزنم

قرص لووتبروکسبن برای تیروئیدم

یک دونه هم فولیک اسید

و خدایی که به شدت کافیست.

سلام میدونم تجربه نشون داده اینجا گاهی جواب آدمو نمیدن ولی بازم ازتون خواهش میکنم اگه میتونین کمکم کنین من دهم پریودمه دکتر گفت از اولش ال دی بخور همین کارو کردم ولی پریودم قطع نشد ولک بینی دارم دو شبه شبی دوتاش کردم ولی هنوزم قطع نشده و ۵ بهمن هم باید هیسترو بشم دکترم ی شهر دیگست و منشیش جواب نمیده راهکار بدین کسی تجربه ای نداره؟

میشه برای سلامتی نی نیم و سالم و ب موقع ب دنیا اومدنش صلوات بفرستین 
سلام بچه ها میشه لطفا به من کمک کنید من چهار بار انتقال منفی داشتم پنج تا دیگه جنین دارم بنظر شما ای ...

پی‌ار‌پی رو امتحان کردین؟

آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو دادین؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
بچه ها برای منم دعاکنید بارداربشم نزدیک سه سال ازدواج کردم چهارماهی میشه تحت نظرم دکتر گفته تنبلی دا ...

منم تنبلی شدید دارم عزیزم. برای تنبلی شیرینی رو هم حذف کن، ویتامین دی رو حتماً آزمایش بده که اگر کمبود داری قرصش رو بخوری. انشاالله که نتیجه بگیری.

سلام به همه خانوما من امروز روز نه انتقالم هست خواستم برام دعا کنید که مامان شده باشم  از خ ...

سلام دلوانا جون،

انشاالله که با همین بار اول نتیجه میگیری عزیزم.

من روزی که باید آزمایش میدادم بی‌بی‌چک میزدم، قبلش جرأت نداشتم.

سلام بچه ها گلاب به روتون روم به دیوار🙈☺

راستش من سی مهر لاپرا کردم ۱۱ آذر انتقال یه هفته قبل لاپرا تا یه هفته پیش نزدیکی نداشتم یعنی حدود دوماه و نیم الان که نزدیکی داشتم واژنم شدید میسوزه از چیه😣

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام بچه ها گلاب به روتون روم به دیوار🙈☺ راستش من سی مهر لاپرا کردم ۱۱ آذر انتقال یه هفته قبل لاپر ...

راستی آمپول واریوپپتیلم میزنم

[QUOTE=120175864]باید شیاف مثلا صبح یا شب رو قطع کنی به جاش دوتا آمپول پروژسترون بزنی اگر بهتر نشد آ ...

آره گلم بی نسخه هم میدن، همون آمپول فرتیژست هست

چون تو بیمارستانی بگو برات احتیاط چند تا بنویسن

سلام بچه ها گلاب به روتون روم به دیوار🙈☺ راستش من سی مهر لاپرا کردم ۱۱ آذر انتقال یه هفته قبل لاپر ...

سلام زینبی جون جوابمو میدی اگه میدونی آمپول واریوپپتیلم میزنم به خاطر آندومتریوز @زینبی_بابا    

سلام زینبی جون جوابمو میدی اگه میدونی آمپول واریوپپتیلم میزنم به خاطر آندومتریوز @زینبی_بابا   ...

عزیزم خیلی منظورت رو متوجه نشدم

ولی آمپول های خانواده دکاپپتیل، واریوپپتیل، دیفرلین و... چند تا کاربرد دارن مثلا سرطان پروستات، آندومتریوز، القا یائسگی موقت و... 

عزیزم خیلی منظورت رو متوجه نشدم ولی آمپول های خانواده دکاپپتیل، واریوپپتیل، دیفرلین و... چند تا کار ...

پستی که جواب دادم رو میگم من سی مهر لاپرا شدم ۱۱ آذر انتقال تو این فاصله حدود دو ماه و نیم نزدیکی نداشتم الان که نزدیکی داشتم واژنم شدید میسوزه میخواستم ببینم از چیه عفونتم ندارم😣