2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بچه من که بریچ نچرخیده به نظرت ممکن بچرخه هفته ۳۶ هستم🌷🌷

نه بعید میدونم دیگه باید تا حالا میچرخید.میخوای چیکار؟دخترم با احتیاطه میخواد اول پاهاشو بیاره بیرون جیگری....کیس سزارین میشی با این اوصاف.اون الان دیگه جایی نداره برای چرخش

سلام دوستان اینجا کسی هست که غِلظت خون داشته وانتقال جنین داده میخواستم بدونم از کی آمپول انوکسا پارین شروع کرده از روزی ک انتقال داده یا روزی ک آزمایشش مثبت شده؟

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،  کسی میدونه اگه تایم پانکچر بیفته ایام تعطیلات عید نوروز مرکز رویان باز هست؟؟؟ &nb ...

عزيزم قبلا كه من ميرفتم ديگه توي اسفند اصلا سيكل رو شروع نميكردن كه پانكچر يا انتقال بيفته توي عيد مگر اينكه سيكل بلند باشه كه توي عيد نيفته ولي عيد ميدونم روزهاي غيرتعطيل براي كارهاي ديگه باز هست .

دیروز نرفتم،خواستم برم ولی خیلی ترافیگ بود و نرسیدم. دردش تقریبا قطع شده. هفته دیگه میرم. همه میگن ا ...

گلم کلا تو کل بارداری درد و دل‌درد و واژن درد هست، مهم اینه زیاد و طولانی نباشه 

ان شاالله برای شما هم چیز مهمی نیست

فقط یه چیزی خیلی کمک میکنه، گرم نگه داشتن شکم و کمر، بدترین انقباض ها و درد ها یهو آروم میشه اگر جدی نباشن

😂😂 واقعا چی میکشن از دست ما من دارم از استرس میمیرم.همه مسائل رو باهم قاتی کردم لحظه شماری میکن ...

شکمی رو نمیدونم ولی واژینال با بزرگنمایی معلوم میشه 😉😉😉

خیالت راحت قلبش هم می بینی

در گوشی بگم خودم گاهی دلم میخواد رو شکممون یه دکمه بود فشار می‌دادیم از پوستمون تا مایع آمنیون شفاف میشد تو یک دقیقه بچه رو دید میزدیم🙈🙈🙈🙈خدا شفام بده دارم رد میدم

زینب جان من امروز هم زیر دلم درد میکرد.اگه خدای نکرده لکه بینی داشته باشم چیکار کنم؟الان هر ۱۲ ساعت ...

باید شیاف مثلا صبح یا شب رو قطع کنی به جاش دوتا آمپول پروژسترون بزنی

اگر بهتر نشد آسپرين هم قطع کنی

گلم به خاطر شرایط کاریت اگر لک دیدی خدای نکرده سر کار نرو

الهی آمییییییییییییین

زینبی دارم دق میکنم از دست مادرشوهرم.  برداشته تو چایی ، چربی سوز ریخته به خورد همه داده، نمیفهمه من حاملم؟ اونقدر گریه کردم نفسم بالا نمیاد.  اگه مخدر داشته باشه چی؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
زینبی دارم دق میکنم از دست مادرشوهرم.  برداشته تو چایی ، چربی سوز ریخته به خورد همه داده، نمیفه ...

عزیزم کار خوبی نکردن ولی اصلا نترس، سیستم فیلتراسیون کبدی رو دست کم نگیر 

هیچی نمیشه عزیزم، فقط چون مسهل هستن این مواد چربی سوز، نشاسته بخور که حالت اسهال نیاد سراغت