2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
اخه من رفتم پیش دکترم بهش گفتم نمیخام این سه تا جنین روانتقال بدم اون اولیا که گریدشون خوب بود اونجو ...

سلام عزیزم، خوبی؟

پیش کدوم دکتر رفتی؟ آخه نه جنین شناس نه دکترم بهم نگفتن آزمایش بده با اینکه سه بار منفی شدم😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ممنونم مرسی ک جویای حالمی زینب جانم بسلامتی کم مونده تا بغل کردن فندقت انشالله بسلام ...

خیلی برام دعا کنین، اگر سرکلاژ نبودم، کمتر نگرانی داشتم، ولی الانم میگم توکل به خدا، ایشالا که دهانه رحمم تا زمان سزارین نرم نمیشه 

راستی لکه بینی قطع شد؟ 

سلام دوستان ❤️ من سه تا سقط تو هفته هاي اول داشتم كه بعدا مشخص شد مشكل ايمني دارم الان خدارا هزار ...

سلام عزیزم .باردار شدی؟ خداروشکر .ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی و نی نی رو سالم در آغوش بگیری.

34 هفته 

عزیزم هیچ نگران نباش گلی، اگر 32 بودی یه کم میترسیدم ولی الان دقیقا مثل من 34 هفته ایی، جای نگرانی نیست 

ولی اگر گفتن ریسک داری بتامتازون ها رو بزن، بهتر از هیچیه، و دیگه خیالت کاملا راحت میشه 

سه قلو ها رو چند جا دیدم 34،35 هفته سزارین می کنن 

گلم اگر گونال شروع کردی نخور، همون عسل کافیه😉😉😉 نهایت ژل رویال طبیعی بخر صبح ها خودت و همسرت بخو ...

نه عزیزم گونال رو بیست و خورده ای روز دیگه شروع میکنم. ژل رویالم گرفتم دارم میخورم.البته قرصش رو. فقط ژل رویال رو ناشتا باید بخورم؟من وسط روز میخورم

دوسین رو هم بیشتر بخاطر تاثیرش رو گوارش و اینکه طبعم سرده میخوام بخورم.و البته تخمدانها

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ذخیرتون که بد نیست،پ با این حساب فکر کنم برای من روزی ۴۵۰ واحد تجویز کنن،البته اگر بخوان گونال بدن،ط ...

نه عزیزم طاهری عرفان نیایشه. به من بخاطر اینکه ۴۱ سالمه فکر کنم روزی ۳۰۰ واحد داره میده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم