2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
عزیزم خدا رو شکر، چون اگر تنفس بود واقعا خطری میشد، پس حتما الان اگر تهرانی برو رویان سریع، اگر نه ب ...

نتونستم بیام تهران فکرکنم امروزتابرسیم بیایم رویان تعطیل بشه.ولی امشب اگه بازهم جدید کهیر زدم حتما میرم بیمارستان ارش.ممنون بابت راهنماییت.

تاراجان مرک که آلمانیه، ولی گونال پارسالم نوشته بود روش ایتالیا مرک!!! 

منم امروز گرفتم زده مرک ایتالیا.

راستی زینب جون از دکترم هم حتما میپرسم اما یه سوال

دکتر به من دوز ۳۰۰ گونال داده حالا من به ازای هرکدوم ۴ تا ۷۵ گرفتم فقط یکی از دوستان میگفت که ۴ تا رو شاید دکتر بگه پخش کن در طول روز.حالا من نمیدونم، ۴ تا ۷۵ با یه ۳۰۰ مگه فرق داره تاثیرش؟یعنی چهارتاش رو یه جا بزنم یا پخش کنم تو روز؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید نگرانت کردم شرمنده.برای نماز که بیدار شدم خیلی شدید بود ولی تا الان خیلی کمتر شده ولی چ ...

عزیزم چه حرفیه

تورم این مدلی خطر داره، باز خدا رو شکر کم شده 

دیگه فکر کن تنگی نفس هم میومد

کلا تو هر واکنش حساسیتی اگر تورم و خس خس و تنگی نفس بود خطر داره شدید

راستی 1490 هم میتونی زنگ بزنی راهنماییت می کنن، یا داروخانه نزدیک خونه میتونی بری و از مسئول فنی(دکتر داروخانه) هم بپرسی، اگر نصف شب بود هم اورژانس یا داروخانه شبانه روزی

کلا ترجیحا اورژانس در اولویتت باشه 

منم امروز گرفتم زده مرک ایتالیا. راستی زینب جون از دکترم هم حتما میپرسم اما یه سوال دکتر به من دوز ...

چه خوب که پیدا کردی 

نه گلم داروهای تحریک تخمدان پخش کردن نیاز نداره، اون استرادیول هست که باید پخش کنی، مگر دکتر صلاح بدونه

الهی بگردم فقط 4 بار پشت هم سوراخ میشی

بهترین زمان بین ساعت 4 تا 7 بعد از ظهر هست

منم پارسال این موقع داشتم استرادیول میخوردم و منتظر پریود بودم

چه خوب که پیدا کردی  نه گلم داروهای تحریک تخمدان پخش کردن نیاز نداره، اون استرادیول هست که بای ...

خدا نکنه عزیزم. هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد

فقط امیدوارم نتیجه دلخواه حاصل بشه.وگرنه واقعا دیگه برام ۱۰ تا با چهل تا فرقی نداره.یعنی چاره ای هم ندارم عزیزم

ممنون جواب دادی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای بچه ها به دادم برسید امروز 11 انتقالمه الان رفتم دستشویی ترشح ژله ای خونابه ای دیدم. اگر پریو ...

عزیزم هیچ مشکلی نیست، اگر تکرار نشد یعنی لک لانه گزینی 

فقط آرامش خودت رو حفظ کن😉😉😉😉 داری مامان میشی

سلام به روی ماهت خوبی؟ 

فدای محبتت خوبم گلم داری به دیدن گل پسرت نزدیک میشی🥰❤️🥰❤️🥰گلم من پریود شدم توقع داشتم یه پریود سنگین باشه ولی کمتر از معمولی همیشه بود 🙃امیدوارم همه چی خوب باشه ، یک ماه بعد از روزی که ساکشن کردم پریود شدم 

فدای محبتت خوبم گلم داری به دیدن گل پسرت نزدیک میشی🥰❤️🥰❤️🥰گلم من پریود شدم توقع داشتم یه پریود سن ...

آره، خیلی هم حس های متناقضی دارم و کلی کار🙈🙈🙈

عزیزم حجم پریود و روزهای اون تا یه مدت کم و زیاد میشه جای نگرانی نیست خیالت راحت

سلام عزیزم چی شده؟ سونو گفته یا آزمایش AFP بالا بوده؟ 

هم ازمایش هم سونو مشخص شد عزیزم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍