2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046193 بازدید | 684502 پست
ممنون عزیزم، ان شاءالله 🌸 میگم زینب جون من سری قبلی که باردار شدم 6 ماه اقدام کردیم نشد بعدش دکتر م ...

عزیزم طبق گایدلاین های جدید و ویرایش جدید کتاب طب داخلی هریسون باید قبل از بارداری tsh زیر 1.5 باشه اگر نبود لووتیروکسین باید مصرف کرد

البته الان عدد دقیقش یادم نیست 2.5 بود یا 1.5 

حالا نمیدونم چرا بعضی دکترها حساس نیستن

نه تاحالا بلاست انتقال ندادم اینبارگفتن میخوایم بذاریم بلاست بشه خودم هم درمورد pgdدودلم جون یه روش ...

من بودم زیر بار pgd نمی‌رفتم، همون بلاست رو میگفتم

چون pgd ممکنه جنین سالم از بین بره 

یا گاهی بیماری های ژنتیکی موزاییسم باشه  و سلولی که برمیدارن سالم باشه در حالیکه چنین سالم نیست 

کلا واسه pgd اما و اگر زیاد هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان دو سه روز اول هم استراحت مطلق نباشه ؟؟

اصلا عزیزم

اتفاقا تو مقاله نوشته بود اون افرادی که 24 ساعت اول bed rest دارن میزان مثبت شدن در اونها کمتر بوده، نسبت به افرادی که زندگی عادی خودشون رو ادامه دادن

ببین من الان دو جا تحت نظرم، شدیدا شدیدا از استراحت مطلق نهی می کنن، تازه میدونن آزمایش های انعقادی هیچ مشکلی نداشتم ولی باز تاکید زیااااااااد دارن فعالیت داشته باشم، اگر سرکلاژ نبودم که می‌فرستادن منو کلاس ورزش🙈🙈🙈🙈

عزیزم واقعا خدا خیرت بده که اینقدر وقت میزاری برامون ممنون از راهنماییت فقط فقط یه سوال ممکنه همین م ...

نمیدونم گلی، ولی حالا بالفرض هم علت این باشه، با رعایت موارد فوق خوب میشه 

تا اونجا که من متوجه شدم بیشتر یه کار تحقیقاتی هست برای اینکه توجیه کنن مصرف آنتی اکسیدان ها برای مشکلات اسپرم ضرورت داره

باز اگر دکتر اطلاعات دیگه ایی داد ممنون میشم اینجا هم بگی 

من هماتوم دارم دکتر برام اورژانسی نوشت ایمنی انعقادی کامل رو

عزیزم ایمنی رو نیاز نبود بدی، حتی انعقادی رو 

تو بارداری آز ایمنی معتبر نیست جوابش

انعقادی هم دیگه داری کنترل میشی، واسه چی نوشت!!!! 

یه مبلغ ناقابل 3میلیون و سیصد و سی وسه🥴🥴🥴 بیمه تکمیلی هم قبول نمیکنه  هزینه اولیه خیلی بال ...

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوستان یه سوال بی‌ربط به تاپیک 🙈 لباس بارداری مخصوصاً شلوار خوب از کجا میشه خرید؟ تهران.

عزیزم من رفتم مفتح، حامیلا که خیلی گرون بود، حسابی کلاه سرم رفت، سوتین nbb رو تو نت 90 میدادن، اونجا 120🥴🥴🥴🥴 شلوار جین تو پیروزی 70 جنس عالی دیدم، حامیلا 240،خلاصه کلاه نره سرت ها، 

فکر میکردم مفتح کلی مغازه داره ولی کلا 3_4 تا بودن

پیروزی 4 راه کوکا عالیه قیمتا هم خوبه

اگر همون مفتح رفتی تک مغازه طبقه بالا برو و اونکه کوچیکه و تو کوچه درش باز میشه برو باز منصف ترن

آخه خوزستان قرص dheaگیر نمیاد تمام داروخانه های اهواز وگشتم

عزیزم ان شاالله همون تخمک ها برات جنین میشن و مامان میشی

سیکل هات بلند بودن یا کوتاه؟ 

تا حالا سیکل کوتاه که قبلش استرادیول خورده باشی هم داشتی؟ 

ذخیره تخمدانت چنده؟ 

البته بعضی از داروها سمی میشن. ولی نمیدونم چه داروهایی.  اینا رو که میدم به بچه ها . خودم بعدا ...

در گوشی بهت میگم چند تا متخصص داخلی و داروساز و...  تایید کردن فقط بی اثر میشن یا کم اثر 

ولی برای اینکه همین کم اثر شدن خطر داره، میگن سمی و... 

البته، شرایط نگهداری هم مهمه مثلا امگا 3 رو کنار شوفاژ نگه داری رسما نابود میشه حتی قبل از تاریخ انقضا

یا گونال اگر فریز بشه و کریستالی رسما باید انداختش دور و...