2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم از دکترتون پرسیدید چرا فقط یک جنین تشکیل شده؟  جوابشون چی بود؟  منم ده تا تخمک داشتم ...

اصلا انگار تو شوک بودم.زبونم بسته شده بود.خیلی خیلی استرس داشتم و ناراحت بودم.فقط خدا خدا میکردم همین یکی بگیره.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا انگار تو شوک بودم.زبونم بسته شده بود.خیلی خیلی استرس داشتم و ناراحت بودم.فقط خدا خدا میکردم همی ...

عزیزم از ته قلبم دعا میکنم همین یکی برات بگیره و مامان بشی 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه ها من همسرم اسپرمش صفره گفتن لوله انتقال اسپرم نداره.قراره از بیضش نمونه بگیرن میکرو کنیم.ر ...

سلام عزیزم انشالله بار اول نتیجه بگیری .خواهری حتما دی اف ای اسپرم رو ازمایش بدیدقبل پانکچر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام. روز 15انتقالم. دکتر گفت تا سه هفته دیگه همین داروها را ادامه بده بعد بیا مطب. یک وقتها یی. سرگیجه میگیرم وبیشتر سمت چپ شکمم درد می گیره. هیچ نیرویی در بدنم نمانده. میشه بگید چکار کنم. می خواستم مرخصی استعلاجی بگیرم ولی دکتر میگه لازم نیست

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
سلام. روز 15انتقالم. دکتر گفت تا سه هفته دیگه همین داروها را ادامه بده بعد بیا مطب. یک وقتها یی. سرگ ...

عزیزم آزمایش دادی؟مثبت شدی؟ شاید افت فشار داری به خودت برس آب زیاد بخور

خدا جونم شکرت...
دوستان پروژسترون رو دکتراتون چند هفته براتون قطع کردن؟

آمپولش رو هفته ۱۲ و شیافش رو هفته ۱۴

البته از امروز آمپول پرولوتون ۲۵۰ شروع شد هفته‌ایی یکی. 🙄

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام عزیزم.سایت  قطع بود همش منتظربودم وصل شه خبر ازت بگیرم..الان فوری بازکردم ببینم چی شده جوا ...

سلام عزیزم، یه سوال داشتم. میخواستم ببینم شما دوره اول انتقالتون که با لتروزول بود آمپول منوگون هم داشتید یا کلا اچ ام جی؟ 

سلام عزيزان من قراره از اول بهمن برم برا سيکل آي وي اف تو اين فاصله دو روز پيش رفتم پيش دکتر نصر وقتي مدارک ديد و سونو کرد گفت چون ذخيره ات 0/6 هست من پيشنهاد اي وي اف نميدم شش ماه لتروزول بخور و اقدام کن اگه نشد ماه هفتم بيا ببينيم آي وي اف گنيم يا نه حالا خيلي ناراحت نميدونم برم همون بيمارستان بهمن با دکتر عابدي آي وي اف کنم يا نه شش ماه منتظر باشم من 36 سالم هست يه سال نيست اقدام داشتم ميترسم با اين اوضاع تخمدونم فرصتو از دست بدم آزمايش همسرم خوبه ولي عالي نيست مورفولوژي 3 با تحرک 40 .ميشه راهنماي کنيد دکتر عابدي گفت دوبار تخمک کشي بايد شي تا هر بار دو سه تا تخمک بگيرم ميترسم با آي وي اف هم نشه اين ذخيره هم از بين بره.

خدايا تو بد برزخي موندم نميدونم چيکار کنم

خدایا شکرت
سلام عزيزان من قراره از اول بهمن برم برا سيکل آي وي اف تو اين فاصله دو روز پيش رفتم پيش دکتر نصر وقت ...

عزیزم من ذخیره م کم بود بهم رویال ژل داد با یه قرص دیگه اومد بالا 2 شد البته من خودم مشکلی ندارم مشکل همسرم هست ولی دکتر تعجب کرد چرا ذخیره م اومده بود پایین