2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
نه اینبار نزدم.الان برم برا ازمایش.روز سیزدهم اشکالی نداره؟؟

نه برو من بودم می رفتم 

البته من به بی بی چک خیلی اطمینان دارم خودم انتقال بدم حتما بی بی چک می زنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم یه سایت معتبر هست به نام پابمد، مرجع مقالات علمی جهان، از اونجا میشه به روز ترین مقالات رو در ...

عزیزم واقعا خدا خیرت بده که اینقدر وقت میزاری برامون ممنون از راهنماییت فقط فقط یه سوال ممکنه همین موضوع باعث منفی شدن انتقال باشه که دکتر این آزمایشو داد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم از نظریاتتون ، یعنی اینا ممکن باعث عدم لانه گزینی بشه و ناباروری ؟؟؟ 

دوستم خوشحالم دلیل عدم لانه گزینی ات مشخص شد ایشالله این بار با مصرف دارو کنترل میشه و حتما مامان میشی خیلی دعا میکنم واست که زوده زود خبر خوب بدی اینجا

وای نه من همش دعا میکردم که بیام بگی مثبتی  الهی خدا خودش دلتو شاد کنه طبیعی باردار شی عزیزم

فدای سرت خواهر قسمت این بوده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخه من که دفعه اول مثبت شدم خجالت میکشم بهت بگم صبر کن، خدا درستش میکنه یا هر چی...  فقط اینو ...

مرسی از محبتتون خواهری.والا قسمت 

من میگم قسمت نبوده حکمت خدا رو نمیدونم ولی قطعا اگر بار دیگه بخوام همچین کاری کنم حتی پردنیزولون نمیخورم.من اینبار از شش هفته قبل بیست میل پردنیزولون میخوردم .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان،تازه لکه قهوه ایی دیدم اخه نزدیک پریودیم هست، پس تمام شد دیگه چون الان که وقته لانه گزین ...

من روز ۱۶ انتقال باید آزمایش میدادم روز ۱۵ لکه قهوه ای دیدم با اینکه بی بی چک زده بودم اما بازم مثل شما گفتم لابد بی بی اشتباه شده بوده فرداش رفتم آزمایش بتام کلی هم خوب بود😍تا هفته ۱۰ هم لک میدیدم اصلا نگران نباش من هماتوم داشتم

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
سلام عزیزم.سایت  قطع بود همش منتظربودم وصل شه خبر ازت بگیرم..الان فوری بازکردم ببینم چی شده جوا ...

فدات خواهری باز هم نشد.قطعا قسمت نبود فدای سرتون.بلاخره خدا ی روزی بهم معجزشو نشون میده

بمن گفت هفته ۹ قطع کن هفته بعد

من مرکز نرفتم دکترم فکر کنم اصلا از میکرو و داروهاش سر در نمیاره من همچنان دارم میزنم ضرر نداشته باشه؟

همونجوریم عزیزم لک دارم

پس چرا پروژسترونت رو قطع میکنی؟من تا قطع نشده بود گفته بودن دو تا ۵۰ روزی بزنم قطع شد هم یدونه اش کنم

عزیزم در چه حالی؟ خوبی؟ نی نی خوبه؟ کی به سلامتی زایمان‌میکنی؟ 

سلام نیلا جون شکر خدا خوبیم فقط یکم جواب آزمایشام مشکل داره که هنوز نرفتم پیش دکترم،خودت خوبی عزیزم؟

به یاری خدا تاریخ زایمانم اگه طبیعی باشه 6اسفند زدن برام دعا کن برام گلم ان شاءالله به زودی قسمت و روزی خودت خانومی

خدا جونم شکرت...