2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها دو سوال داشتم من تو هفنه ششم بارداری هستم و اینکه تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه نمیدونم این ...

سلام عزیزم مبارکه 

این تنگی نفس موقتیه و از بین میره

آمپول رو زیر نظر پزشک فقط باید کم کنی

عزیزم می خوام بدونم بخیه زدنش چطور مثلا  زود سرپا میشم بعد عمل باهاش  نیکان هم عمل ...

نیکان بین 6 و نیم تا 7

اتاق خصوصی 8 

عجیبه مگه خصوصی نیست، چرا اونجا زیر میزی میگیره؟ خوب بهشون پول میدن که 

سلام دوستای گلم من ی مشکلی دارم  ۷ساله نازایی دهرم و۳بار ای وی اف اما به علت دخیره کم همش یکی ...

عزیزم چند جلسه فیزیوتراپی برای تقویت رحم و تخمدان و قرص dhea برای من خیلی موثر بود. قرص ال آلژنین هم خوبه

عزیزم چند جلسه فیزیوتراپی برای تقویت رحم و تخمدان و قرص dhea برای من خیلی موثر بود. قرص ال آلژنین هم ...

شماهم ذخیره تون کمه وتخمکهاتون پوچه؟بعد اینکار ای وی اف کردین؟چندتا داشتین

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم
عزیزم چند جلسه فیزیوتراپی برای تقویت رحم و تخمدان و قرص dhea برای من خیلی موثر بود. قرص ال آلژنین هم ...

آخه خوزستان قرص dheaگیر نمیاد تمام داروخانه های اهواز وگشتم

آخه خوزستان قرص dheaگیر نمیاد تمام داروخانه های اهواز وگشتم

عزیزم چاره ای نیست اگه واقعا مشکلت حل میشه بگو برات بگیریم بفرستیم با پست یا کلا یبار بیا تهران یه سری دارو بخر با خودت ببر.

عزیزم چاره ای نیست اگه واقعا مشکلت حل میشه بگو برات بگیریم بفرستیم با پست یا کلا یبار بیا تهران یه س ...

مرسی عزیزم شما قیمتشو میدونیدچنده؟