2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
مم تهوعم هی کم وزیاد میشه راستش ولی دمیترون میخورم من نه این همون هماتوم به قلب بچه کار نداره عز ...

نه میدونم ک ربط نداره اما بازم میترسم نمیدونم چرا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
نگران نباشین. من لک قهوه‌ایی رو تا هفته ۱۰ هرازگاهی داشتم.

من ۲هفته خون قرمز و ۴روزه خون قهوه ای دارم اما باحجم کمتر

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میخوای بری نیکان طرازی واسه زایمان میگن عالیه.

اخه دکتر شلوغیه راستش

و اینکه چون این شرایط خاص دارم میترسم دکتر عوض کنم

بتز منتظرم ببینم اوضاع بهتر شه بعد برم دنبال تعویض دکتر

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

من آنتی tpo بالابود ۱۰۳ بود رفتم غدد گفت اگه آزمایش tsh زیر ۲/۵باشه به دارو نیاز نیست اگه بالای ۲/۵قرص داره الان آزمایش هام رو گشتم حدود ۱/۵ماه پیش قبل لنتقال عددش ۱/۵ اینا بود ولی یه دونه آزمایش قدیمی تر ۳/۵نزدیک چهار بود عددش حالا دودل شدم فردا میخوام برم یه تست ترویید بدم خودم😕 @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من آنتی tpo بالابود ۱۰۳ بود رفتم غدد گفت اگه آزمایش tsh زیر ۲/۵باشه به دارو نیاز نیست اگه بالای ۲/۵ق ...

کار خوبی میکنی عزیزم

برای سه نا اول بارداری باید زیر ۲.۵ باشه سه ماه دوم زیر ۳ 

فردا ی از بده خیالت راحت میشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
قوربونت عزیزم چند روز بعد قطع قرصت پری شدی؟ منم جمعه قرصام تموم میشه امروز دکتر بودم سونو کرد گفت چ ...

پنج روز بعدش یعنی سه شنبه شب آخرین قرصم بود یکشنبه صبح پری شدم

به سلامتی عزیزم، باز خوبه یه روز آمپول داری من که هرروز دارم سینافکت میزنم فقط دوزشو کم کرد امروز

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کار خوبی میکنی عزیزم برای سه نا اول بارداری باید زیر ۲.۵ باشه سه ماه دوم زیر ۳  فردا ی از بده ...

قربونت بابا این دکتر غدد خجسته سرسری گرفت 😕یعنی چی بره بعضی ها الکی بالاست خیلی استرس دارم خودش میگه یه اختلالی تو بدن باعث بالا رفتنش میشه ولی نه دارو نه بررسی😔 ترس افتاده به دلم دکترم گفتم ایمنی انعقادی بنویسه کلا ۸ تا فاکتور نوشت که غیر بوپوس همش انعقادی نوشت میترسم مشکل ایمنی داشته باشم نمیدونم چیکار کنم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕