2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست
اره قبول دارم قدیمیه  ولی چ میشه کرد خب خیلیا زایمان کردن اونجا  در کل راصی بودن من ...

اره بنده خدا از منم پرسید بیمه داری من کفتم تامین اجتماعی می خواست راهنماییم کنه دکتر خوبیه خدایی خوش اخلاقه فقط شلوغ مطب خیلی باید بشینی ک خوب ب خاطر کار خوبشه شلوغیش دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ابان دکتر طرازی عمل های مربوط ب انتقال و پانکچر و هیسترو انجام داد راضی بودم از هم پرسنل هم اسانس ...

من خودمم انتقال و‌پانکچرم ابان بود عزیزم

ولی واسه زایمان میگم شاید عالی نباشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

من می خواستم زایمان دکترم عوض کنم راستش ولی خوب طرازی خیلی خوب بود تو دوران بارداریم نزدیکم بود مطبش منشی خوش اخلاق خود دکتر کامل منو میشناخت بعد دکتری ک می خواستم برم  پیشش باید از ماه6میرفتم خوب سخته ادم دو دکتره بره جلو منم بی خیال شدم فقطم برای زایمان می خواستم برم جایی ک میشناختم واسه همین دارم سوال می کنم راجعبه زایمان دکتر

اره بنده خدا از منم پرسید بیمه داری من کفتم تامین اجتماعی می خواست راهنماییم کنه دکتر خوبیه خدایی خو ...

اره انصافا اندازه ای ک باید برای مریص وقت میزاره 

منم بهش گفتم دوس داشتم زایمانم با شما باشه ولی با تکمیلی مشکل دارم گف من اصلا اصراری ندارم ک حتما با من زایمان کنید اول باید ب بیمتون نگاه کنید 

گف دوس داشتی بعد از زایمان بیا ک یبار هم من معاینت کنم ک دیگه نشد برم 

من می خواستم زایمان دکترم عوض کنم راستش ولی خوب طرازی خیلی خوب بود تو دوران بارداریم نزدیکم بود مطبش ...

عزیزم شما پیش طرازی انتقال دادی؟؟

همه از زایمانش تو مطب تعریف میکنن

واسه زایمان هم میبرتت بیمارستان نیکان.

سلام بچه ها دو سوال داشتم من تو هفنه ششم بارداری هستم و اینکه تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه نمیدونم این ...

تنگی نفست شاید ماله امپول پرژسترون باسه منم بهش حساسبت دارم و سرفه میکردم به دکترت بگو . انوکسا استفاده میکنی؟

ظهور تو آغاز همه خوبی هاست ❤❤❤❤❤❤❤ اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم شما پیش طرازی انتقال دادی؟؟ همه از زایمانش تو مطب تعریف میکنن واسه زایمان هم میبرتت بیمارستا ...

من پیش دکتر انتقال دادم پارسال منفی شد 9ماه بعد خودم طبیعی باردار شدم دکتر دستشون خیلی سبک بود برای من 

من تخمک کشی سوم و انتقال سومم بود  دوبار تخمک کشی و انتقال رویان انجام دادم یک بار با دکتر طرازی

اره بنده خدا از منم پرسید بیمه داری من کفتم تامین اجتماعی می خواست راهنماییم کنه دکتر خوبیه خدایی خو ...

آره دیگه میری مطب زیر دو سه ساعت بیرون نمیای 

من هر بار برم تا نوبتم بشه دو سه بار میرم ی دور میزنم تو خیابون