2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
این یکی هم آزمایش دومم هست 

عزیزم حسابی غلظت خون داری فاکتور لیدن هم مشکل داره 

شما از اون دسته هستی که اصلا نباید فعالیت بدنی رو کنار بذاری در حالت عادی، ویتامین های گروه ب برات عالیه 

موقع هورمون تراپی هم ضد انعقاد نیاز داری

آره گلم من 5 هفته و 4 روز بودم ‌‌لکه بینی شروع شد و یک هفته کامل طول کشید تا قطع بشه

سلام عزیزم خوبین؟ من امروز رفتم میش دکترم سونو شدم یه آمپول واریوپپتیل برام نوشت ۲۵ بزنم ۱/۲ 

این  برای چیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همون مصرف آنتی اکسیدان ها و مایعات و پیاده روی هست ولی باز از اورولوژیست بپرس، البته جوابش آزم ...

هنوز آزمایش نداده ممنون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اگه سیکل پانکچر هستی برای بالغ سازی تخمک اگر سیکل انتقال با ال دی هستی برای مهار تخمدان هاست 

نه برای انتقال جمعه آخرین قرصمه که باید ال دی بخورم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خب چرا از اول همه این آزمایشارو یجا نمیدن آخههه😤😭

والا تجویز یا عدم تجویز این آزمایش رو نمیدونم دردی دوا میکنه از کسی یا نه

خیلی آزمایش ها اصلا نیازی نیست دفعه اول بررسی بشه چون طبق مقالات ارزش بررسی اونها بعد از چند بار انتقال هست 

الانم این اولین دفعه هست که اسم ros رو شنیدم 🙈🙈🙈🙈

ممنون عزیزم، اینی که میگی یعنی چه؟ یعنی خیلی بده، قبلا یه بارداری پوچ داشتم و رحمم فیبروم داشت عمل ک ...

نه بد نه خوب 

باید بررسی بشه آیا فیبروم عود کرده یا نه، یا مشکل جنین بوده؟ یا مشکل ایمنی و انعقادی 

چون سقط یه جورایی داشتی قبلا 

حالا فعلا داروهاتو قطع نکن، بذار ببینی روند بتا چی هست 

ممنونم عزیزم این میتونه باعث ناباروری بشه ؟؟ یا اینکه فقط باید دارو استفاده کرد؟؟ درمانش چیه ؟؟

با دارو که خیلی خوب کنترل میشه و بله در مورد شما میتونه باعث ناباروری شده باشه 

ولی بلند نشی تو خونه پیش شوهرت جار بزنی ها