2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من امروز بتا دادم 

۱۶ بود 

پس فردا هم میرم ازمایش 

اما الان گیجم 

چیکار باید کنم 

دکتر خودم که دوساله تحت نظرشم بیمارستان صارم هست 

اما بخاطر ضعف اسپرم همسرم تو ابن سینا هم پرونده دارم 

الان از کدوم‌دکتر نوبت بگیرم؟ 

اخرین پریودم ۲۲ آذر بود 

الان یعنی چند هفتمه؟ 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

@زینبی–بابا

خانوما دکتر به بخاطر انتقال منفیم برای شوهرم با آزمایشای اسپرم دی ان آ یه آزمایش Rosهم نوشته این برای چیه گفتن خیلی مهمه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خيلي من ميترسم يعني انقدر ميترسم که دلم ميخاد خودمو اعدام کنمذترس امپولا عمق رحم خراش چ ميدونم هايپر ...

دیگه چاره نیست.منم فکرم همین بود.امپولارو همه رو خودم زدم تموم شد روز درمیون سنو تموم شد.اندازه گیری عمق رحم تمومشد.واسه چهارشنبه تخمک کشیه قول قضیه.انشالله اونم تموم میشه.خدا بهت صبر میده خودت نمیعهمی کی تموم شد.فقط خداکنه نتیجه بگیریم عزیزم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم ظاهرا خراش رحم بوده، قراره همین سیکل انتقال بدی؟ یا فریز کنن؟

واقعا؟چون یکی از بچه ها گفت اندازه گیری عمق رحم بوده.چون بعد اینکه گفت خراش لازم داری اینکارو گرد.اگه هایپر نشم عزیزم.همین دوره انتقال هم میدن.چهارشنبه تخمک کشی دارم انشالله

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم چیزی که تو کتاب ها هست اینه که روز 21 سیکل قبل از انتقال خراش میدن و بعد پریود. میشی و تو اون ...

اها ممنون عزیزم.انشالله هرچی هست خدا بخیر کنه و جوابمون بده.اینقده اذیت میشیم.

باتو دلیت دعا کن برام عزیزم

سلام بچه ها خوبید منم جواب ازمایشم اومد و مشکل انعقاد خون دارم و دکتر گفت انوکسا ادامه بده حتمن حا ...

دوستم به تاپیک‌اخرم سر میزنی به راهنماییت احتیاج دارم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

واییییی چرا نینی سایت میره😣😣😣😣😥😥😥😥

خدارو شکر اومد من گفتم حتما مال من پریده دیگه نمیتونم بیام🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم