2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
زینبی جون عزیز من چهارشنبه رفتم سنو واژینال روز۱۰دورم بود.که بزرگترین فولی۱۲بود وبعد دکتره گفت رحم ...

خراش وحشتنااااااکه عمق رحم دردش قابل تحمل تره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام خانوما هایپر شدن علایم خاصی داره؟؟ من چهارشنبه پانکچر شدم و پنج تا تخمک داشتم  شب اول تا ...

روزي سه تا سفيده تخم مرغ ماهيچه گوشت گوسفندي شيرينيجات حذف کن روغن زيتون دل ناشتا ابليمو اب گرم فراموش نشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای من روز سوم پریود همون سیکلی که انتقال داشتم خراش انجام دادن، معمولا توی پریودی خراش میدن ...

برامن حالا گفت.که روز دهمم بود

نمدونم دیگه کی انجام بده

براشملمثبت شد

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
خراش وحشتنااااااکه عمق رحم دردش قابل تحمل تره

واقعا؟؟😥😰مگه با بیهوشی نی؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
واقعا؟؟😥😰مگه با بیهوشی نی؟!

شايد باور نکني ي خانومي قبل از سنو من خراش داشتذاز ته دلش جيغ ميکشيد من گريم گرفته بودم رفتم رو تخت سنو گفت بخاب بعد با همکارش صخبت  سيکلو شروع کنيم يهو گفت لوله اندازه گيري بيار من وحشت کردم پاشدم گفتم اگه ميخاي خراش بدي نميخامااااا برگش گفت بگي بخاب عمق رحمتو ميخام اندازه بگيرم باور کن تا ده روز فک ميکنم برم ادامه بدم يانه

برامن حالا گفت.که روز دهمم بود نمدونم دیگه کی انجام بده براشملمثبت شد

همون دو سه روز قبل انتقال

شايد باور نکني ي خانومي قبل از سنو من خراش داشتذاز ته دلش جيغ ميکشيد من گريم گرفته بودم رفتم رو تخت ...

😰😰😭😭😭😭😭😭😭😥😢

همون دو سه روز قبل انتقال

منکه مجبورم باید انجام بدم خدا به دادم برسه.الهی بمیرم واسه خودمو مظلومیتم.😭😭😭😭😭😭خدایا دیگه تا کی اخه

منکه مجبورم باید انجام بدم خدا به دادم برسه.الهی بمیرم واسه خودمو مظلومیتم.😭😭😭😭😭😭خدایا دیگه تا ...

خيلي من ميترسم يعني انقدر ميترسم که دلم ميخاد خودمو اعدام کنمذترس امپولا عمق رحم خراش چ ميدونم هايپرر تخمک کشي انتقال يعني با فکراي هروزم ديونه ميشم ديشب انقدر گريه کردم شوهرم ديگه جوش اورد گفت خودت خاستي 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی عزیزم باز هم دست تنها😢😢😢😢 خوشحال بودم رفتی خونه مادرت سارا جان میدونم روزهای سختی رو داری ...

مرسی عزیزدلم...خداروشکر به لطف دعای شما دوستای گلم خدا هوامونو داره..اره واسه آدم تجربه میشه و درس میگیره تو این سختی ها...حسابی آبدیده شدم تو این روزها..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فدای محبتت بشم سارا جون مهربون  ایشالله شما هم از این به بعد بارداری راحتی داشته باشی به سلامت ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم ❣  بی صبرانه منتظر شنیدن خبر خوش بارداریت هستم ❣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام، روز خوش

دوستانی که دنبال گونال اف هستین، گونال اف در داروخانه ها توزیع شده (و یا در حال توزیع هست)، فقط چون قیمت جدید مشخص نشده، به بیماران تحویل نمیشه

توصیه می کنم، سیکلتون رو کمی عقب بندازین، تا به امید خدا به دارو مناسب سیکل رو شروع کنید

خيلي من ميترسم يعني انقدر ميترسم که دلم ميخاد خودمو اعدام کنمذترس امپولا عمق رحم خراش چ ميدونم هايپر ...

عزیزم درسته که این راهی که پا توش گذاشتی خیلی پر استرسه ولی باور کن این چیزایی که گفتی اصلا اینقدر وحشتناک نیست، من خراش رو همراه با هیسترو انجام دادم با بیهوشی، اصلا هم‌متوجه نشدم، قرار نیست آدم رو  زجرکش کنن تو این راه😆😅، به نظر من خیلی راحت با دکترت صحبت کن اگه قراره برات انجام بده با بیهوشی باشه و اگه نمی تونه انجام نده چون واجب نیست که، ممکنه احتمال لانه گزینی روزیاد کنه اما کاملا هم اثبات شده نیست، بعدم بقیه چیزایی که گفتی اصلا مشکل و وحشتناک‌نیست سر امپول زدن اون اوایل که همسرم میخواست برام بزنه انقدر خندم میگرفت که دعوام میکرد میگفت انقد تکون نخور امپول میشکنه ها،🤣🤣 بابا بچه که نیستیم که از امپول میترسین، یه چیزی هم بگم برا فرو‌کردن سوزن امپول اگه با فاصله از پوست و خیلی سریع و بدون ترس فرو کنین اصلا متوجه نمیشین، خیالت راحت، تواین راه باید خیلی قوی باشی، اون نی نی ها یه مامان خیلی قوی و آروم‌میخوان، پس از همین الان شروع کن💪💪💪💕💕💕

سلام دوستان من دو هفته پیش انتقال داشتم دیشب رفتم آز دادم ۲شد منفی شد، یک هفته ای هست کم اشتها شدم و بعد غذا حالم بد میشه یعنی میشه آزمایش بعدی مثبت بشه؟ 

کسی هست ازمایش اولش منفی و دومی مثبت بوده باشه؟