2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایی انقدر درد داره ابن سینام عمق رحم و اندازه میگیره؟

فکر کنم ابن سینا موقع پانکچر بیهوش هستیم اندازه میگیره برو شرح عمل پانکچرت رو ببین واسه من تو اون نوشته بود دکترم با همون انتقال داد 

انشالله مامان بشی برات صلوات فرستادم البته کاربری هرکیو دیدم فرستادم

ممنون عزیزم.اینبار سه تا گذاشته بود.آزمایش،مثبت شد ولی بعد اُفت کرد.الان نه حامله ام.نه خونریزی کردم.هیچ کدوم.وسط موندم.بتا پایین اومده ولی صفر نشده پری بشم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام خانوما هایپر شدن علایم خاصی داره؟؟ من چهارشنبه پانکچر شدم و پنج تا تخمک داشتم  شب اول تا ...

سلام عزیز

من ۱۴ تخمک داشتم هایپر شدم ولی خیلی درد شدید نداشتم باهمین استامینیفون اروم میشدم

بچه ها من امگول انوکساپارین قبل انتقال میزدم میذاشتم تو یخچال نمیدونستم هنوز 12 تا ازش دارم خرااب شده؟! 

بعد انتقال شوهرم رفت دوباره امگول انوکساپارین بخره گفتن نزار تو یخچال خراب میشه.. حالا نمیدونم اونا ک میزاشتم تو یخچال خراب شده یا نه؟؟ @زینبی_بابا    

نمیدونم شدم یا ن 😫😫😫 روز اول فقط جیغ میکشیدم و با ویلچر جابجا میشدم بس ک حالم بد بود اما امروز و ...

منم هایپر شدم شکمم بزرگ‌شد من خیلی کمر داد داشتم شکمم درد می کرد سفیده تخم مرغ و دوغ بخور زیاد البته من زیاد نخوردم انجیر تو آب گذاشتم و خوردم چون یبوست گرفته بودم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فکر کنم ابن سینا موقع پانکچر بیهوش هستیم اندازه میگیره برو شرح عمل پانکچرت رو ببین واسه من تو اون نو ...

اخه من فریز شدم بازم اندازه میگیرن؟ الان میرم میبینم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قبلا چند بود ؟با چه داروهایی پایین اومد؟

۳۵ بود.مماهی که آزمایش داد هنوز پیش دکتر نرفته بودیم و اول سیکل بودیم.من خودم بهش یه ورق سلنیوم دادم و فکر کنم یک ماه هم ویتامین های c,eدادم بهش.

زینب جان یه چیزی خیلی داره اذیتم میکنه😔 من پارسال خواستم iui کنم امپولاشو هم زدم دورناف ینا رو ولی ...

سلام عزیزم 

منم برات از ته دل دعا کردم و میکنم  ان‌شاءلله بدون دردسر حامله بشی عزیز

دوستان خیلی دلم گرفته دلم میخواد برم یه جایی انقد دادبزنم که خالی بشم😭😭😭😔😔😔 جاریم بعدمن او ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش، منم تا ۶ سال نازایی داشتم واسه بچه اولم ، بعد از دوماه باردار شدم ، بعد از بچه اول سیستم بدن درست میشه و خودبخود آماده باروری میشه. 

بحق این روزهای عزیز ایشالا که تا عید باردار بشی، ایشالا هیچ کسی چشم انتظار نباشه، ایشالا تا عید چندتا مامان توی این تاپیک داشته باشیم❤️