2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
عزیزدلم التماس دعا دارم گلم 💔💔😣

سلام گلم محتاجيم به دعا 

تو حرم به ياد همه بودم انشاالله تك تك منتظرا به خواسته قلبيشون برسن 💐💐

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الهی، وای اصلا نمیدونم چی بگم، بتات چند بود، روز چندم آز دادی؟ 

دو بود روز ۱۴ بودم😔 امروزم پریود شدم دیگه پرونده انتقال دوم هم بسته شد😔😔

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الهی خدا برات معجزه کنه و یهو طبیعی باردار بشی 😔😔😔😔🤲🤲🤲🤲

شما پیش خدا عزیزی برام دعا کن لطفا☹️☹️☹️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
چند هفته ای عزیزم؟ سونو واژینال میشی؟ 

سلام...سونو که گفت هفت هفته و سه روز...ولی ماما هفت هفته میگه

نه سونو رو شکمم انجام داد..ولی کمی فشار میده شکمم رو!!البته بعدش وحشتناک دسشوییم گرفته بود در حد ترکیدن😓

عزیزم طبعت رو میشناسی؟  البته همون موارد که گفتم، چیز بیشتری وجود نداره بخوای رعایت کنی

نه متاسفانه نمیدونم ولی پاهام سرده

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
خانما امپول ستروتاید واسه چیه؟من روز ۱۰تخمک بزرگم سایز۱۲بود امیدی هست؟

سلام عزیزم نگران نباش جلو آزاد شدنو میگیره منم فولیکول ۱۲ داشتم جنین شد ۹ هم داشتم 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
آره😀 صدای قلب کوچولوشونو شنیدیم😍😍 تو چی رفتی؟

مبارکت باشه برای انتقال چه کارهایی انجام دادی یا چه توصیه ای داری

عزیزم دلیل لک بینی چی گفت؟ من که از بارداریم تاحالا ۳ بار سونو رفتم ی واژینال دوتا شکمی

لک بینی رو از دکتر نپرسیدم..یعنی بعدش که از سونو برگشتم متوجه شدم..فعلا رفع شده ولی درد پریودیم یه وقتایی شدید میشه 

میگم مگه نه الان هفت هفته ای؟سومی رو برای چی رفتی؟

سلام دوستان من طبق سونو امروز شش هفته هستم بخاطر لکه بینی دکترم گفت آزمایش بتا رو ۴۸ ساعت تکرار کن شاید خوب لانه گزینی نکرده و تهدید به سقط باشی من دو روز قبل ۱۸۰۰۰ بودم وامروز ۲۴۰۰۰ شدم یعنی دو برابر نشده ولی بتاهای قبلی رو که روز ۱۰ و ۱۳ و ۱۷ انتقال تکرار کردم ۵۰ و ۲۱۰ و ۱۱۰۰ شدم.لکه بینیم هم چند روزه قطع شده ولی میترسم چرا امروز ۲ برابر نشده.تو هفته ۶ هم باید هر ۴۸ ساعت دو برابر بشه...؟

ای جانم دوتا بودن؟  چند بود صربان شما لک نداری؟

آره.😄..164 و 158 بودن😙😙

لک فقط دوبار داشتم اونم بعد از سونو

ولی یه وقتایی درد پریودیم شدید میشه که خیلی نگران میشم..

الان همش استراحتم..تا یه ذره پا میشم کار کوچیکی انجام بدم.مثلا دوتا بشقاب بشورم درد میاد سراغم

انشاءالله همون قلت خدا برات حفظ کنه بشه همدمت سیما جون..

انشالله نگرانم ته دلم نمیدونم چرا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو