2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره سه روزی یه بار نصف اچ سی جی میزنم...چهار تا داشتم

یه هفته بعد از آخرین دوز هاش سی جی، میتونی آزمایش بدی، اثرش رفته 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وای من تا الان استراحت مطلق بودم چون یه بار سابقه توقف رشد جنین داشتم همسرم نمیزاره تکون بخورم میگفت ...

عزیزم اصلا استرس نگیر، از این به بعد مراعات کن

اگر لک داری آشپزی و اینا نکن، اگر خدای نکرده خون دیدی اون وقت باید خوابید با رعایت یه سری شرایط

منم سینافکت خریدم.ولی تو فاکتور زده سوپرفکت.سوپرفکت خارجیه؟ این کارشون قانونیه؟ که یه چیزی بدن دست م ...

عزیزم پس پیگیری کن حتما 

منم واسه هچینگ فکر کردم الکی زدن، بعد پرونده رو خوندم دیدم واقعا هچینگ کرده بودن و من خبر نداشتم

عزیزم اینطوری دلت بخواد نخوری که بدتره ادویه تو غذا اشکالی نداره فقط پر ادویه نباید باشه

بخاطر سری قبل ک بلا سرم اومد 

الان حساس شده 

هی میگه صرر داره 

منم میترسم نمیخورم😁

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
مهم نیست ادویه 😉😉😉😉

ممنونممم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الهييييي عزيزم انشالله كارت به اونجا نميرسه زينب جون اين خميردندونا ضرر نداره؟! آخه مواد شيميايه مي ...

نه گلم اصلا ضرر نداره 

یه وقت با نمک نشوری هر چی لثه و مینای دندون هست نابود میشه و مستعد عفونت

خمیر دندون گیاهی خوب هم اصلا سراغ ندارم و ندیدم تا حالا

حتما حتما روزی دو بار، مسواک بزنین، نخ بکشین، میدونم من بد شانسی آوردم این جور شده، وگرنه با رعایت کردن هیچ اتفاقی نمی افته

دکتر گف بهش میگنivmگف توی شرایط ازمایشگاهی به تخمکهای نابالغ هورمون زدیم و بالغشون کردیم.توی یزد فقط ...

خانوم افتخار عاالیه دکتر منم ایشونن واقعا کارشون درسته با اقای افلاطونیان برابری میکنن شایدم بالاتر باشن 

زینب جون عدد پریروزم ۸۱.۳ بوده.امروزم ۸۱.۵ بوده..دکترم گفت شنبه تکرار.امیدی هست☹

عزيزم عدد بتا بعد از 48 ساعت باید حداقل 60 درصد افزایش داشته باشه، ولی شما مجبوری دوباره 48 ساعت بعد تکرارش کنی، ما میزاریم به حساب خطای آزمایشگاهی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام فداتشم عزیزم منم همینطور حالت خوبه؟؟  بعضی وقتا میام بیصدا میخونمو میرم  ، بسلامتی ت ...

خدا رو شکر عزیزم، خیلی خوشحال میشم گاهی میایی، ان شاء الله به زودی شما هم مامان بشی

نه تاریخ زایمان ندادن هنوز