2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دولتی.من قرار بود ای وی اف بشم و تمام امپولهارو زدم ولی بعد تخمکشی گفتم فقط یه دونه بالغ داشتی ۷تای ...

ااا چه خوب شده برای شما😂😂

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم دوباره 48 ساعت بعد مجدد آز بده، همون آزمایشگاهی  که امروز رفتی،  یک جا آز دادی هر د ...

زینب جون عدد پریروزم ۸۱.۳ بوده.امروزم ۸۱.۵ بوده..دکترم گفت شنبه تکرار.امیدی هست☹

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون عدد پریروزم ۸۱.۳ بوده.امروزم ۸۱.۵ بوده..دکترم گفت شنبه تکرار.امیدی هست☹

مشکل ایمنی و انعقادی نداشتیی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
برای منم همین جوری شده.هر کاری کردی به منم اطلاع بده لطفا.اسممو ببین یادت نره

دکترم گفت تکرار

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
بچه ها کسی با dfi 25 میکرو یا ای وی اف کرده ؟چندروز دیگه وارد سیکل میشم ؟ناامیدم میگم با dfi بالا نم ...

آره عزیزم من ۲۴ بود جنین شناس گفت اسپرما زیاده ولی شکلشون خوب نیست ولی ده تا تشکیل شد سعی کن بهش عسل و سیاهدونه بدی بخوره با آجیل و قرص سلنیوم 

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
عدداش که مثل همه.شما میگی 82 شده 80 پست بعدیت هر دو عدد 81 و خورده ای بوده.افت نداشته زیاد

اخه مامانم تلفنی گفت اشتباه شد.دو دهم رشد داشته.افت نداشته😑

اوکی گلی، پس میتونی اگر مجدد تکرار شد یه شیاف هم اضافه کنی ولی 12 ساعت با آمپول ها فاصله داشته باشه& ...

وای من تا الان استراحت مطلق بودم چون یه بار سابقه توقف رشد جنین داشتم همسرم نمیزاره تکون بخورم میگفته فقط استراحت کن خدا خودش رحم کنه امروز بعدظهر سونو دارم برا صدا قلب 

آهان، خب از جای مطمئن بگیر

مطمئن هست ولی منظورم ب ادوایه و... هست ک ممکنه توش ریخته باشن 😣

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
😂😂😂الهی عزیزم چه کار سختی  برو یواشکی گرم کن بخور، سرد نخوری ها از دهن افتاده

😂😂😂😂امروز میخورمش بلاخره😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
سیما جان رفتی دکتر؟ یه خبر از خودت بده 

نه ساعت۴ میام میگم خبرارو

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو