2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
عزیزم آنا جون با 33 میکرو کرد ما با 38.5،اینا همش عدد و رقم هست، از خدا بخواه

dfiشوهر من ۱۵و بلوغ کروماتین اسپرم ۵۹ درصد ....خوبه یا بد ؟حرکت هم صفر ...۹۶درصد هم ابنرمال بود ....میکرو هم منفی شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دولتیه یا خصوصیه؟

دولتی.من قرار بود ای وی اف بشم و تمام امپولهارو زدم ولی بعد تخمکشی گفتم فقط یه دونه بالغ داشتی ۷تای دیگه بالغ نشدن .گف گذاشتیم توی محیط ازمایشگاهی بعد۵تا تونستیم بالغ کنیم و بهشون اسپرم تزریق کردیم وروز بعد هم زنگ زدم گفتن۳تا شون جنین شده.۵۰۰ تخمک کشی و۳۰۰ فریز جنینها شد.با داروها و همه ی ایناشد۱۸۰۰.بیمه تامین اجتماعی هستم تکمیلی هم نیست.

عزیزم ان شاالله حالش عالیه به ما هم خبر بده

بتام رشد نکرده.از ۸۲ شده ۸۰😢

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
dfiشوهر من ۱۵و بلوغ کروماتین اسپرم ۵۹ درصد ....خوبه یا بد ؟حرکت هم صفر ...۹۶درصد هم ابنرمال بود .... ...

آره گلم خوبه اصلا نا امید نشو

الان حق داری تازه منفی شدی ولی شک نکن جواب میگیری، میکرو واسه همین مواقع هست

عزیزم دوباره 48 ساعت بعد مجدد آز بده، همون آزمایشگاهی  که امروز رفتی،  یک جا آز دادی هر د ...

بله😢.حالم گرفته شده

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
آره گلم خوبه اصلا نا امید نشو الان حق داری تازه منفی شدی ولی شک نکن جواب میگیری، میکرو واسه همین مو ...

دیگه نمیرم زینب جون ....ولش می کنم من مشکوک به ام اس هستم توده سینه دارم اتدومتریوزم اینا برام مضر بود ولی قبول کردم با جون و دل ...شوهرم سرطان کلیه داشت که شکر خدا زود فهمیدیم اونم نباید دیگه دارو مصرف کنه ....پس قسمت و قبول کنم بهتره

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله مامان هم شدی گلم حسابی مایعات و میوه بخور، و غذاهای مقوی  مث ...

عزیزم من چند هفته دیگه انتقال دارم انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده که راهنمایی میکنی❤❤❤

خدایا مطمینم به زودی مادر می شوم میشه شما هم یه صلوات مهمونم کنید💔💔💔 تیکر آرزوی منه ان شاالله بزودی واقعیشو بزارم😍
نگران نباش عزیزم، قرار نیست دوباره اتفاق بد بیفته این بار همه چی عالیه 

آخه دو تاسقط داشتم بخاطر اون نگرانم ..بنظر شما بحاطر pai1 و apcrکه جهش ژن هتروزیگوت رو نشون داده ..چه دوزی باید بدن بهم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره عزیزم.چطور؟؟شماهم اونجایی؟؟؟

آره منم دوبار اونجا انتقال داشتم که منجر به سقط شده...ماه بعدم میرم باز برای انتقال

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩