2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بستگی به دکترت داره، بعضیا ماه بعد میرن، بعضیا هم دیر تر

اخه شب عید سرم شلوغه نمیشه استراحت کنم.مغازه دارم.

گفتم فروردین برم.

البته هنو تکلیف این یکی معلوم نشده.هنو خونریزی نیوفتادم دفع بشه.وسط زمین و هوام

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دکتر مطب خصوصی ام میشناسم اگه بتونم اونجا میرم وگرنه که اگه لکه بینی ادامه داشت میرم بیمارستان خد ...

عزیزم هیچ وقت، هیچ وقت به خاطر لکه بینی نه بیمارستان برو نه مطب، همسرت رو بفرست جای خودت

نه آسپرین و ... استفاده نمیکنم فقط پروژسترون و استرادیول .از انتقالم تو خونه خودمو حبث کردم هیچ جا ن ...

عزیزم استراحت زیاد هم خوب نیست گلی، هر وقت بینی قطع شد حتما یه کوچولو بیرون برو

حتما هم خودت ٱشپزی و اینا انجام بده، فقط جارو نکش، نزدیکی نداشته باش و چیز سنگین بلند نکن 😉 😉 😉 

سلام عزیزم خدا رو شکر که همه چی عالی بود عزیزم تمام این مراقبت ها رو تا زمان پریود شدن انجام بده&nb ...

مرسی گلمممم دلستر و اب میوه هم خوبه بخورم؟؟؟زینبی یعنی وقتی پریودشدم دبگ نیمخاد مراقبت انجام بدم ؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم شنیده ها رو حتما بررسی کن جای خنک گردش خون به رحم رو کم میکنه حالا نمیگم جای داغ برو ها ولی ...

منروز ده انتقالم، بدنم همینجوری گرمه،یعنی انگار همش داغه😐

نگرانم فک میکنم اینجوری جنینام نمیمونن

قوربونت فدات هر چي خدا بخاد ايشالا،اره مورفو يه جا صفر زد يه جا يك ،الان ٧ هفته ام بار اول 

خداروشکر ......ایشالا قسمت همه منتظر ها....عزیزم همسرتون ازمایش دی اف ای هم داده بود؟چندبود؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه گلم این چه حرفیه جیزه این حرفا، فکر بد نکن، آفرین 😉😉😉😉

سلام. تا چند وقت باید از دستشویی فرنگی استفاده کرد بعد از انتقال. آیا ضروری. منظور از بلند نکردن سنگینی. چقدر من. فقط جارو برقی میدونم. ببخشید این قدر حساس شدم وسوال میپرسم

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش