2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام دوستان سیکل نچرال یعنی چی من دیروز چهاردهمه انتقالم بود جواب ازمایشم منفی شد رفتم پیش پیش دکترم ...

سیکل نچرال یعنی بدون دارو، با سیستم‌ خود بدن پیش میرن برای انتقال.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تا جایی که میدونم بچه هایی بودن که با مورفولوژی بین صفر و یک درصد هم میکروی موفق داشتن. چون نها ...

ممنونم 

والا من که دیگه بعد میکرو ناموفق رفتم سراغ داروهای گیاهی کلی گرفتم هم برای تقویت تخمدان و هم اسپرم هر دو هفته تقریبا 500تومن میشه بهم گفته حداقل 3ماه باید شوهرت دارو مصرف کنه خودمم گفته 2ماه با اینکه مشکلی در ظاهر ندارم 

ممنونم  والا من که دیگه بعد میکرو ناموفق رفتم سراغ داروهای گیاهی کلی گرفتم هم برای تقویت تخمدا ...

شما طب سنتی رفتید ما هم می خوایم بریم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستان سیکل نچرال یعنی چی من دیروز چهاردهمه انتقالم بود جواب ازمایشم منفی شد رفتم پیش پیش دکترم ...

سیکل نچرال برای افزایش ضخامت رحم ، استرادیول نمیدن ،و میذارن خودش طبیعی افزایش پیدا کنه ، مثل حالت طبیعی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام دوستان یه سوال.سوپرفکت با سینافکت فرق داره؟ میدونم هردوتاش بوسرلین هستن.الان داروخونه به من سینافکت داده تو فاکتور زده سوپرفکت.دوتا سینافکت رو بهم ۱۴۰ تومن داده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ببین فکر کنم مورفو شکل اسپرم هست که مثلا آویزون نباشن،دوتا دم نداشته باشن، دوتا به هم چسبیده نباشن و ...

آویزون رو خوب اومدی.

اسپرم های آویزون.

همشون آویزون یه تخمک اند.🙃🙃🙃

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستای گلم.دیشب نی نی من اورژانسی به دنیا اومد.از صمیم قلبم واسه همه دوستان منتظرم دعا کردم.ممن ...

ان شاالله قدمش خیر باشه براتون.برا ما هم دعا کنین این لحظه شیرین رو تجربه کنیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.