2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
عزیزم از اول ماه ۸ دیگه این دردا طبیعیه منم دارم مخصوصا وقتی زیاد سرپاهستم انگار جنین سنگین و به لگن ...

اون لکی که دیدم نگرانم کرده وگرنه تا حالا زیاد به دردا توجه نمیکردم این دو ماهم میگذشت ی نفس راحت میکشیدیم😩😩

خدا جونم شکرت...
چه جالب واسه ما هم picsi کردن اتفاقا  یعنی میکرواینجکشن فیزیولوژیک، یه جور محیط کشت هست که از ...

درمورد این که قبلا استفاده کردن چیزی نگفت خودم هم پرونده رو نگاه کردم چیزی پیدا نکردم.ویتامین هارو طب سنتی داده بود وداره مصرف میکنه ولی داروهای گیاهی که۴ماه خورده بود بازهیچ تاثیری رو اسپرم نداشت .اسپرم با هیچ چیزی تغییر نمیکنه خیلی داره مقاومت میکنه نمیدونم چی میتونه شکستش بده😁😁😁فقط رو کاهش وزن آقایونی که مشکل دارن هم تاکید داشت که همسرم خداروشکر وزنش نرمال هست به من هم گفت بهتره شما اگه اضافه وزن داری کم کنی😉با یه نگاه فهمید.چاق هستم؟ قد۱۶۸ وزن ۷۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گلم خیالت راحت، ببخشید دیر جواب دادم، سایت قاطی کرده بود، فکر نمیکردم زود درستش کنن

ممنونم عزیزم.من تا این لحظه دلدردم هنوز هست.بهتر شده.ولی باز درد دارم.نمیدونم طبیعیه یا نه.

خدایا شکرت  
راستی دقیقا چند هفته ای تو سونو و وزن چقدر بود؟ من هفته ۳۰ رفتم دیگه نرفتم اما میخام برم باز ببینم ...

32هفته و پنج روز 2055 بود دکترم که گفت وزنش, خوبه ولی خودم اصلا وزن نگرفتم برعکس قبل که دو, سه کیلو یهو اضافه میشدم

خدا جونم شکرت...
عزيزم نگران نباش، دردهای تو واژن طبیعی، فقط حواست باشه اگه شکمت شل و سفت شد، مجدداً بری زایشگاه

اینو اصلا نمیتونم درست تشخیص بدم بعضی وقتا شکمم سفت میشه ولی انگار خود, بچست خودشو جمع میکنم نمیدونم درسته یا نه

😥

خدا جونم شکرت...
نمیدونم چرا دلم با سینال صاف نمیشه، الونوا رو پیشنهاد دادی؟  پیشنهاد فریز تخمک چی؟

خودم هم اصلا با سینال راضی نیستم حتی دکتر مشایخی هم گفت برای شمافقط داروی خارجی ولی دیروز مامای رویان گفت شما باردوم پیورگان و بارسوم منوپیور هم داشتی زیاد فرقی نکرده ساعت۷شب بود دکتر ها هم رفته بودن که ازشون سوال کنم.پریود شدم رفتم سونو به دکتر میگم بنویسه شاید تونستم پیدا کنم شده تمام داروخانه های تهران رو بگردم این کار رو میکنم.چی پیشنهاد بدم گونال یا همین الونوا یا چیز دیگه؟ چرا تخمک روفریز کنن دلیلش چیه؟

ممنون که گفتی عزیزم من امروز قرص فرتیل اید رو شنیدم  حالا باید بگردم ببینم کدوم پیدا میشه چو ...

عزیزم من شوهرم مورفو و تحرک و تعداد صفر بود.قرص فرتیل اید مصرف کرد هیچ تغییری نکرد.اورتومول فرتیل پلاس و اسید فولیک ۵ به تجویز دکتر مصرف کرد به همراه رعایت شرایط تغذیه ای و تغییر سبک زندگی باعث شد برا اولین بار تعداد برسه به ۵ میلیون تحرک هم ۵ درصد مورفو هم شد بین صفر و یک.شلوار تنگ نپوشه شوهرت .خودشو مرتب با آب خنک بشوره .مصرف سرخ کردنی ها رو محدود کنه.مصرف زیاد میوه و سبزیجات.اگه میتونه سبزیجاتی مثل گل کلم ، بروکلی، شلغم، هویج،کدو تنبل رو بصورت بخارپز مصرف کنه مرتبا.اگه اضافه وزن داره وزنشو کم کنه.مرتبا ورزش کنه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزيزم همزمان با تموم شدن ال دي ميري برا سنو که امپولات شروع بشه ؟

نه عزیزم.من الان هم ال دی میخورم هم سینافکت میزنم. من ال دی از روز ۵ پریودی شروع شد.سینافکت هم از روز ۱۸ پریودی.امروز سومین روزیه که سینافکت تزریق میکنم.ال دی رو هم دارم.۶ دونه ی دیگه هنوز دارم تا تموم بشه.۲۹ دی نوبت سونو دارم.اون روز ۶ روزی میشه که ال دی هام تموم شده. فکر نکنم بعد از سونو آمپول بده.فوقش همین سینافکت رو میگن ادامه بده و استرادیول تجویز کنن .نمیدونم دقیق داروهای انتقال چی هستن.فقط همین استرادیول رو بلدم و اینکه به تناسب اینکه جنینات چندروزه هستن از چند روز قبل از انتقال میگن پروژسترون تزریق کنی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم کدوم دگتر بودین..؟مشکلتون چی بود؟منم اهوازم چندروز دیگه وارد سیکل ای وی اف میشم...شوهرم خیلی ض ...

مرکز مهزیار با دکتر نقاب انجام دادم

شوهرم خیلی ضعیف بود .من هم بدون دارو فولیکول غالب نداشتم.وقتی قرص میخوردم فولیکول رشد میکرد اندازش هم نرمال میشد اما اسپرم ضعیف بود.دیگه تصمیم گرفتم آی وی اف کنم

آره گلم واژینال لک میاره اگه یه کم فشار بدی

زینب جون از دادم خداروشکر مثبت شد

واسه لکه بینی دکتر بهم گفت یه شیاف اضافه کنم.واژینال میزارم اما دیگه زیاد نمیفرستم داخل .به پهلو میخابم نمیریزه بیرون.حس میکنم یکم بهتر شدم