2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
الهی عزیزم بار سوم😔😭 چرا به خاطر همون مورفولوژی ؟؟

آره عزیزم واحتمالا بار آخر،بله بخاطر مورفولوژی والان تحرکم صفر شده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من امروز (همین امروز بعد از ظهر)پانزده روزه انتقال رو تمام کردم در حالی که دو روزه لکه ...

بسلامتی ان شالله🤩🤩🤩

بارداری اروم و خوبی داشته باشین🙏🙏

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا 😍😍😍 طبیعی واقعااااا پس امید داشته باشم مرسی که گفتی

بله عزیزم بچه دومش رو باهمین شرایط باردار شد پس امیدت رو از دست نده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دكترم گفت به محض قطع خون سريع شروع كن من اسپرين رو فعلا قطع كردم انوكسارو ميزنم يكم ايمن تر از اسپري ...

چه شرکتی میزنی آنوکسان رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی پردنیزولون رو نخورم ؟؟ نمیدونم بخورم یا نه 

من چون قندم خودش بالاست وزنمم تازه يكم كم كردم خودمم دوست نداشتم بخورمش دكترمم نداد اصا فقط سرم داد عوارض سرم خيلي كم تر از پردني سرم نهايت ٢٨ روز اثرش تو بدنه اونم فوقش ولي پرد كورتونع ديگه

روز ۱۲ بی بی چک منفی یعنی ۹۰درصد منفی😔 برام دعا کن لطفا

تا ازمایش فکرت رو آزاد کن و منفی فکر نکن.من تا خواستم جواب رو بگیرم نزدیک بود پس بیفتم. ممکنه بتا پایین باشه .تا از ندی هیچی معلوم نمیشه

ممنون که گفتی عزیزم من امروز قرص فرتیل اید رو شنیدم  حالا باید بگردم ببینم کدوم پیدا میشه چو ...

عزیزم از سایت داروکده سفارش بدین

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
تو مگه سی دی مارکرت مشکل داره؟

منم یک عالمه ازمایش دادم با کلی سی دی مارکرا

واسه چیه عزیزم

مشکل داشته باشه چیه

من هماتوم دارم بزرگ شد

دکتر گفت بده این ازمایشارو و سه صفحه دیگه ازمایش

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم برا انتقالم سیکل لانگ انتخاب کردن.فعلا دارم ال دی میخورم از پس فردا صبح هم باید سینافکت بزنم ۲۹ ...

سلام عزيزم همزمان با تموم شدن ال دي ميري برا سنو که امپولات شروع بشه ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من چون قندم خودش بالاست وزنمم تازه يكم كم كردم خودمم دوست نداشتم بخورمش دكترمم نداد اصا فقط سرم داد ...

الان باردارین؟؟ 

اا مگه پرد قند میاره؟؟ نمیدونستم 

آخه من اینجور شد که دکتر طرازی گفت جنیناتو انتقال بده تهران منم برام مقدور نبود ..گفت پس بیمار ما خساب نمیشی درمانتو شروع نمیکنم ..ما کلی التملس کردیم .ما رو فرستاد ایمونولوڗ ..دکتره ایمونو وقتی که شدت ناراحتی ما رو دید یه نامه داد برای دکتر شهر خودمون که یا پرد یا سرم ..بعد برگشت تو پرونده هم همینو نوشت که یا پرد رو با فلان دستور یا سرم رو با فلان دستور مصرف کنه ...بعد گفت برین طرازی احتمالا قبول کنه ..طرازی دیگه ما رو ویزیت نکرد دفترچه رو منشیش گرفت برد تو اتاق .هر دو رو تو دوتا برگه جدا نوشته الان ...نمیدونم منظور خودش مصرف هر دو بوده یا  اینکه نه نوشته که هر کدومو خواستیم تهیه کنیم😢چقد پیچیده شد

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حرکاتشو حس میکنم فقط نگرانم. این درد از کجا اومد اخه😔😔

عزیزم من تا همین الان همش از این دردا میگیره و یه روزو یه روز میره هیچی نیست مطمین باش طبیعیه این دردای پریودی🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الان باردارین؟؟  اا مگه پرد قند میاره؟؟ نمیدونستم  آخه من اینجور شد که دکتر طرازی گفت جن ...

اره قند رو ميبره بالا تر و چاقي مياره  ،من اره اين دفه ميكرو كردم سرم زدم و انوكسا الان باردارم تازه ،سرم رو حداقل سه ماه بايد بزني حالا پردني ام ديگه مثل نقل و نبات شده همه جا ميبينم ميخورن والا اگه مشكلات منو نداري بخور  محض احتياط