2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها مرسی عزیزم من اسپرین ندارم ولی دکترم گفت بزن نمیخوام ریسک کنم بچه خدای نکرده قلب بچه ازکار بی ...

منم يه پرس جو كردم چند تا دكتر نظرشون اين بود تو خون هم انوكسا قطع نشه ولي اسپرين بشه

چکار  کردی بعدانتقال درمورد استراحت وتغذیه؟ نشاسته هم خوردی؟بچه ها نشاسته ذرت باید بخوریم یا گن ...

من یه دیوونه ام اما کسی مثل من نشه...

استراحت مطلق نبودم که هیچ یه چیزی برعکس استراحت مطلق

حتی وسیله سنگین بلند کردم

رفتم بیرون توی طبیعت به خاطر ماجراجویی هام سگ افتاد دنبالم😶😶

تغذیه هم کاملا عادی بود .همه چی خوردم.البته زعفرون و دارچین زنجفیل نخوردم😐

نشاسته فقط دو روز اول خوردم

هفته اول انتقال سرماخوردگی شدید داشتم

درسته دیوونگی کردم اما اعتقاد داشتم جنین اگه بخواد بگیره به این چیزا نیست

ثمین بنظرت آی وی ای جی تاثیری تو مثبت شدن منم داره؟؟ 

راستش خودمم مردد هستم سارا دفعه پیش سرم زد و منفی شد اینبار نزد و مثبت شد.تو مشکلی نداری که طرازی بهت پیشنهاد سرم داده به نظر شخصیه من اشتباهه تو کلا دوبار انتقال دادی هردوبار +شدی مشکل ایمنی هم نداری آخه سرم مگه نخود و کشمشه این دکترا توی جیب تو میخوان بریزن؟لامذهب کلی ضرر داره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خیلی خوب میره بالا ..والا اصلا دلیلی پیدا نمیشه بدای سقطم  خیلی ناراحتشم.. بارداری اول ...ازمای ...

منم همينجور بودم تا ٦ هزار خيلي خوب ميرفت بالا يهو ميومد پايين همين سرم و انوكسارو بزن انشالله نتيجه ميگيري

من یه دیوونه ام اما کسی مثل من نشه... استراحت مطلق نبودم که هیچ یه چیزی برعکس استراحت مطلق حتی وسی ...

سارا جون مبارکه ان شاالله به سلامت بغلش کنی ...من روز ۱۱ هستم از دیروز لکه دارم یعنی ترشحات ام خونی گاهی قهوه ای گاهی صورتی و قرمز ...میشه بگی لکه های تو چه جوری بود ؟پروزسترون و بیشتر کردی ؟

@samin11    ثمین جون بنظرت میشه پردنیزولون رو اگه جواب مثبت شد شروع کنم؟؟؟

تو مگه سی دی مارکرت مشکل داره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم یعنی کسی که سنش از چهل سال گذشته حق مادر شدن نداره که تو به اکرم جون میگی مگه از اون کمتری؟ ا ...

من کسی رو ناراحت نکردم

بعدش هم مگه منظورم سن طرف بود منظورم تعداد دفعات آی وی اف دوستم بود که بعد ۵ بار اونم تازه تو سن ۴۳ سالگی تونست باردار بشه، این مسخره کردن نیست گلم این برای اینکه به اکرم جون بفهمونم تو هم میتونی عزیزم، کی گفتم بعد ۴۰ سالگی حق مادر شدن کسی نداره ،خواهش میکنم جملات رو نپیچونین. 

وقتی دو نفر دارن راحت صحبت میکنن خود منم هیچ وقت نمیرم وسط حرفشون و بگم چرا اینجوری گفتین چرا اون جوری گفتین پیش خودم میگم از روی ناراحتی آدم هر حرفی از دهنش میتونه بیرون بیاد من دیگه به طرف چیزی نگم.

همینجوری دل من و اکرم جون خونه

طاقت هیچ حرف و هیچ چیزیو نداریم و حوصله هم ندارم بیام بگم ببخشین اینو گفتم یا معذرت میخوام اونو گفتم یا من منظورم این بود.

چون کلا منظوری تو حرفام ندارم فقط اون لحظه برای اینکه آدمها همدیگه رو دلداری بدن از هر حرفی استفاده میکنن،شما به دل نگیر عزیزم ،دنیا دو روزه 

کامنتای منو هم نبین 🌷🌷

همسر من پودر پروکسید پلاس خورد به مدت یک ماه، روزی دو شاسه، عاالی بود، بعد از اون طبیعی باردار شدم&n ...

ممنون که گفتی عزیزم

من امروز قرص فرتیل اید رو شنیدم 

حالا باید بگردم ببینم کدوم پیدا میشه

چون ندارن داروخانه ها

🌷🌷😘