2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
عزیزم پیامهاتو خوندم خیلی ناراحت شدم با تمام وجود درکت کردم منم دردتو کشیدم حتی هزاران بار بیشتر از ...

بخدا خسته شدم

از زندگی چی فهمیدیم از روزی ک ازدواج کردم دنبال بچه بودم و حرف شنیدم شکستم و گریه کردم و خورد شدم

دیگه خدایااااا بسه توروخدا بسههههه

آخه چراااااااا

خب تو سوم پریودی بخاطر خونریزی نازکه دیگه .بعد کم کم ضخیم میشه

زینب جان. پا درد امانم را بریده روز هفتم انتقال هستم. مسکن میشه خورد

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکرم جون واقعا ناراحت شدم خدا کمکت کنه زود سرپا شی عزیزم چندتا انتقال دادی؟ آزمایش ایمنی هم دادی؟ ...

ممنون عزیزم.

شبیه یه تیکه گوشت مرده متحرک شدم بخدا 

امروز داغون شدم شکستم

۳ تا ۵ روزه انتقال دادم

یه سری آزمایش همون اول ازم گرفت ک کامل بود

اصلا داروهات و قطع نکن عزیزم و ۲روز دیگه باز بتا بده انشالله مثبت و بتات دیر بالا میره❤❤

آرامش جونم دیگه داغون شدم و کلا تموم شده فرضش کردم.

احتمالا این ۷ هم بخاطر hcg هستش ک ۵ دی زدم.

دیگه کلا از جا پاشدم داغونم دیگه فکرم کار نمیکنه.

مرسی عزیزم فکر کنم مال منم همینقدر گفتثایشالله خیر بازم ممنونم عزیزم ممنون از دلگرمی و دعاهاتون ...

خاهرم خودتو نباز من اميد دارم تو هيچيت نيست

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بخدا خسته شدم از زندگی چی فهمیدیم از روزی ک ازدواج کردم دنبال بچه بودم و حرف شنیدم شکستم و گریه کرد ...

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ....

عزیزم چیکار میشه کرد؟؟ بخدا منم الان از شدت سردرد رو تخت دراز کشیدم و گریه میکنم ... والله چهارساله زندگی کردن یادم رفته شب میخوابم تو فکر باردار شدنم صبح بیدار میشم تو فکر انتقال   

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم مثبت فکر کن، مطمئنم قوی هم هستی، فقط خودتو نمیشناسی 

باور کن من از ي خراش رحم ترسيدم چي برسه بقيه مراحل همشو باترس ميرم شما خراش انجام دادي ؟ نميشه خراش با بيهوشي انجام بدي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور .... عزیزم چیکار میشه کرد؟؟ بخدا منم الان از شدت سردرد رو تخت د ...

باز شما تازه ازدواج کردی من ۸ ساله دیگه واقعا خسته شدم

امروز خیلی بد شکستم و خورد شدم.

زندگی کردن امید میخواد انگیزه میخواد من دیگه امید و انگیزه ای برام نمونده  کار رفتن پول جگع ک ...

عزیزم خیلی سخته خیلی منم بعد ۴ بار مثبت شدم و بعد ۱۰ سال

همسرم ۴۰ سالش اما چه میشه گرد قسمت ما هم این بوده خیلی سخته اما بازم تلاش کن مطمین باش خدا میبینه صبوریت و و انشاللله به رودی خبر خوب بدر بهمون🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
باز شما تازه ازدواج کردی من ۸ ساله دیگه واقعا خسته شدم امروز خیلی بد شکستم و خورد شدم.

نه گلم من نه ساله ازدواج کردم ... چهارساله بعداز سقط هر روزش چ وقتی برف رو سرم می بارید چ ذل گرما دنبال دارو و مطب بودم .... هرچی بیشتر دویدم کمتر نصیبم شد... 

اگر دردم یکی بودی چ بودی؟؟؟ اگر غم اندکی بودی چ بودی؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊