2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
خانومها ازمایش منو ببینید تیتر دادم دکتر ازمایشگاه گفت مثبته.ولی خودم میگم عدد چرا کمه باز

عزیزم به سلامتی مثبته.مقدارش مهم نیست،مهم اینه دو روز دیگه این مقدار دو برابر شده باشه.که ان شاالله میشه 😍😍😍😍

بمیرم برااات. امیدوارم زودتر بتونی سرپا شی و قویتر ادامه بدی. خیلی خوبه که امید داری. آدمی به امید ز ...

قربونت بشم عزيز دلم خدانكنه انشاالله هميشه سلامت باشي 

انشاالله خدا به دل همگيمون آرامش بده و قوي باشيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭 اخه چرا

عزيزم دليلش رو گفتن چسبندگي جفت به رحم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دخترا...من روز ۱۰انتقال هستم جنین سه روزه ...حالا لکه بینی دارم نیم ساعته  اولش قهوه ای بود الان قرمز زنگ...۵ روز به وقت خودم مونده ....این لکه ها چیه ؟لک لانه گزینی چه رنگیه ؟الان بی بی بزنم ؟

دخترا...من روز ۱۰انتقال هستم جنین سه روزه ...حالا لکه بینی دارم نیم ساعته  اولش قهوه ای بود الا ...

اگه انوكساپارين يا آسپرين داري قطع كن 

عزیزم من ۱۹ سالگی ازدواج کردم الان ۸ ساله متاهلم و بچه ام دوست داشتم کار میرم درس میخونم ولی بچه ا ...

اکرم جون عزیزم متاسفم ولی این آخر راه نیست یلکه باید قوی باشی و راهتو ادامه بدی نا امید نشو فک نکن ماها یه چیزی میگیم ولی واقفا کسایی بودن که شرایط بدتر داشتن 

پس‌تو بگو منم مادر میشم بازم ادامه بده سنت خیلی کمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الهی دورت بگردم آرام‌جونم خیلی برام سخت و گرون تموم شد خیلی اذیت دارم میشم فعلا پاشدم دارم شام میزا ...

الهی عزیزم

یکم استراحت کن

زیر شکمت هم به خاطر ناراحتیه

هم به خاطر داروهاست.

فدای سرت

دنیا دو روزه، ارزش ناراحتی رو نداره، دوباره از اول شروع میکنیم 💪💪

دوستای عزیز یه درد دل بکنم   من بارها نوشتم و تاکید کردم اگر مستعد یبوست هستین نشاسته نخو ...

صد البته که حق با شماست. پیرو این درد و دل من سعی میکنم دیگه هیچ پستی نذارم که دوستان تو صفحات تاپیک راحتتر بتونن جواب سوال هاشونو پیدا کنن. شاید مقصر ماییم که انقد حرفای بی ربط به تاپیک میگیم که یه نفر بخواد جواب سوالش رو پیدا کنه مجبور میشه کلی بگرده آخر هم پیدا نکنه. برای همه دوستام آرزوهای خوب خوب دارم. گاهی میام به عنوان خواننده خاموش سر میزنم و از مادر شدن دوستام لذت میبرم و از ناراحتیشون ناراحت میشم. زینبی جان انشالله به وقتش گل پسری رو بغل بگیری. انشالله قدمش خیر باشه و به ناز پدر مادر بزرگ بشه. وقت شیر دادن در حق همه دوستان منتظرت دعا کن. می بوسمت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت بشم عزيز دلم خدانكنه انشاالله هميشه سلامت باشي  انشاالله خدا به دل همگيمون آرامش بده و ...

سبلام لیانا جان خوبی؟ بهتر شدی؟ خیلی خیلی ناراحت شدم ما رو تو غمت شریک بدون و ایشالا بزودی دامنت سبز میشه عزیزمممم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی ناراحت شدم ....چقدر زندگی بهمون سخت میگیره 😢 منم امروز روز چهارم انتقال هست،    از ...

فدات شم عزيزم انشاالله مامان شدي عزيزم فقط از خدا بارداري سالم بخواه 

منم روز قبل آز پادرد داشتم يادش بخير 

سبلام لیانا جان خوبی؟ بهتر شدی؟ خیلی خیلی ناراحت شدم ما رو تو غمت شریک بدون و ایشالا بزودی دامنت سبز ...

سلام عزيز دلم ممنووون شما خوبي 

يه نفسي مياد و ميره كاري ازم برنمياد جز توكل 

انشاالله با دعاهاي شما دوستان