2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
اکرم جون دوباره ازمایش میدی؟رنج نرمال تو برگه ازمایشت چند زده؟ازمایشگاه ما زده از پنج به بالا مثبته ...

نمیدونم تکرار کنم یا نه.

آزمایشگاه گفت منفیه زنگ زدم مطب گفت فعلا داروهات و بخور تا بتات برسه به ۰

منفی عزیزم این عدمم بخاطر ته مونده های آمپول hcg هستش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحتتتتتتتت من داغون شدم خورد شدم شکستمممم میخوامممم بمیرم انقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه  ...

قربونت برم اکرم جون هیچ حرفی تسلی ات نمیده خیلی خوب درکت میکنم..انشاءالله خیلی زود سرپا شی ..انشاءالله یا طبیعی باردار شی یا انتقال بعدی حتما مامان شی 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

بچه ها توروخدا کمک

من دارم سکته میکنم

خیر سرم رفتم دکتر سونو بشم

رفتم بیمارستان

هماتومم از هفته پیش دوبرابر شده حجمش

۵۰٪ رحمم رو کرفته

رشد بچه هم سه روز کم شده

دکتر سونو که بیشعور کفت سقط میشه

😭😭😭😭😭😭دارم سکته میکنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم تکرار کنم یا نه. آزمایشگاه گفت منفیه زنگ زدم مطب گفت فعلا داروهات و بخور تا بتات برسه به ۰ ...

من زمانی که آی یو آی کردم اچ سی جی زده بودم ۰.۱ هم نشده بود بتا. وقتی ۷ هست شاید دیر لانه گزینی کردی بره بالا پس فردا. ناامید نباش عزیزدلم اگر چیزی نبود ۷ نمیشد. جنین ات ۳ روزه بود؟

دوستای عزیز یه درد دل بکنم   من بارها نوشتم و تاکید کردم اگر مستعد یبوست هستین نشاسته نخو ...

وایییی حرف دل منو زدی

من از وقتی عضو تاپیک شدم تمام صفحات و میخونم تمامش و 

و از تجربیات و حرفها استفاده میکنم و اصلا سوال تکراری نمیپرسم چون خوندم😁

اما واقعا بعضی سوالا مثل خندیدم جنین دفع شد🤣🤣🤣🤣😂😂 و ... واقعا دیگه خنده داره

و خیلی سوالات دیگه حرث میخورم

باز شما صبوری و صد بار پاسخ میدی خدا خیرت بده

یا بچه ها میزنن یه سوال و ۵دقه نمیشه میگن وا چرا جواب سوال منو نمیدین

در صورتی که معمولا من خودم نمیام تو صفحه امروز و دارم طبق روال اخرین صفحه ای رو که خوندم و ادامه میدم

و من الله توفیق و صبوری👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الان درکت میکنم حس بدیه منم داغونم

عزیزم خیلی ناراحت شدم و درکت میکنم انشاءالله خدا خودش دلش برای ما که جون میدیم مادر بشیم میسوزه و مادرمون میکنه ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
بیخیال عزیزم من دیگه نابود شدم دیگه نمیتونم مث سابق بشم انگار کمرت شکسته باشه و نتونی بلند بشی من ...

عزيزم من چي بگم كه بچه هاي سالمم رو تو ٢٤ هفته از دست دادم منم بگم چه خيريتي توش بوده دوست داشتم منفي ميشدم ولي اين بلا سرم نميومد شايد حكمتي توش بوده دوست داشتي خدايي نكرده مثل من ميشدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زیاد حال  روحیم خوب نی به مامانم گفتم جای خوشحالی ناراحت شد گفت الان زایمان زودرس میشی😭ینی اطر ...

ای جوووونم چه مامان خوبی داری من عاشقش شدم،خداروشکر پس نی نی حالش خوبه ، خدارو هزار مرتبه شکر 🥰❤️❤️حالا من به مامانم میگم دلم گرفته میگه اوووه حالا فک کن حامله میبودی خیلی بیشتر میگرفت حالا چه ربطی داره نمیدونم اینم از دلداری دادنشه دیگه کاریش نمیشه کرد😘🥰

لیلا جون قبول کن سخته بزار یکم حداقل داغم کمتر بشه بعد دعوام کن😭😭😔😔

عزیزم من سن شما رو نمیدونستم اصلا تعجب میکنم 

من خودم تو ۳۰ سالگی ازدواج کردم و بعد ۶سال اقدام کردم به هیچ وجه قبلش  بچه نمیخواسم  الان هم ۳۶ سالمه اصلا تو فامیل ما هیچیکی زیر سن ۳۵ اقدام نمیکنه واسه بچه  بخدا که خیلی داری عجله میکنی من جای شما بودم هیچ موقع زیر بار ivf نمیرفتم و صبر میکردم تا خدا هر موقع صلاح میدونه به من طبیعی بچه بده به جون عزیزام دارم اینو میگم

الان دوره زمونه ای نیست که کسی بخواد تو سن و سال شما بچه دار بشه اصلا هیچیکی نمیخواد ترخدا طرز فکرتو عوض کن نگاهتو عوض کن بهت قول میدم زودتر چیزی که فکرشو‌ کنی باردار میشی 😀🙏❤️